Ryan Edwards ‘isteri, Mackenzie Standifer , sedang mengandung.

Hanya beberapa bulan selepas itu realiti lama telah dibebaskan dari penjara selepas masa berkhidmat untuk pelanggaran percubaan , yang Ibu Remaja DAN pasangan itu mengesahkan mereka sedang mengandung anak kedua bersama-sama dengan gambar yang dikongsi di laman Instagram Mackenzie.

“Bayi Perempuan Edwards akan datang pada bulan Januari!” Mackenzie mengumumkan pada 5 Julai.

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Mackenzie Edwards (@mackedwards95)Ryan dan Mackenzie berkongsi seorang anak lelaki , Jagger yang berusia lapan bulan, dan masing-masing mempunyai anak yang lebih tua daripada hubungan terdahulu, termasuk Hudson yang berusia empat tahun, yang Mackenzie berkongsi dengan suami pertamanya, Zachary Stephens , dan Bentley yang berusia 10 tahun, yang dikongsi Ryan dengan bekas teman wanita Maci Bookout .

Pada bulan Januari, berikut Penangkapan terbaru Ryan , sumber mendedahkan bahawa walaupun Ryan bergelut dengan dadah yang berterusan dan banyak yang terlibat dengan undang-undang, Mackenzie tidak bercadang untuk meninggalkannya. sebenarnya, dia dan Ryan mula merancang untuk anak lain beberapa bulan lalu dan memilih untuk meneruskan idea itu selepas dipenjarakan selama berbulan-bulan.

'Mackenzie marah, tetapi dia akan mengatasinya,' kata sumber kepada Radar Online. “Dia tidak kisah pada ketika ini. Dia sependapat dengannya.'

'Mereka bercakap tiga minggu lalu tentang mempunyai bayi lagi,' tambah orang dalam.

Ibu Remaja DANmusim 10 disiarkan pada hari Isnin jam 9 malam. di MTV.

Kredit Foto: Instagram