Dalam satu kejadian yang mengejutkan, Ryan Edwards , siapa berita bayi telah didedahkan secara intip selepas episod malam Isnin Ibu Remaja DAN , telah ditangkap di Chattanooga, Tennessee hanya beberapa jam selepas rancangan itu disiarkan.

Menurut laporan tangkapan, bintang realiti berusia 30 tahun dan suami kepada Mackenzie Standifer telah ditahan pada awal pagi Selasa, 27 Mac, dan didakwa memiliki heroin. Masa tempahan yang tepat telah disenaraikan sebagai 12:45 a.m. dan pertuduhan yang tepat telah dinyatakan sebagai 'pemilikan mudah heroin.'

tangkapan skrin tangkapan ryan edwards

Ryan telah dibebaskan dari penjara kerana dia menghantar bon $5,000 awal pagi Rabu.

Sumber memberitahu TMZ Ryan telah ditangkap di rumahnya pada hari Selasa selepas polis melaksanakan waran kerana melanggar percubaannya. Dia dalam percubaan untuk kes heroin sebelum ini. Buat masa ini, nampaknya ini akan membawa akibat yang serius kerana dia kini berdepan hukuman percubaannya dibatalkan.SebagaiIbu Remaja DANpeminat sedia maklum, Ryan bergelut dengan ketagihan heroin pada musim-musim pertunjukan yang lalu dan selepas pengeluaran selesai pada musim keenam siri itu, dia memasuki pemulihan.

SUAMI MACI BOOKOOUT MENENTANG RYAN DAN MACKENZIE 'PENANG KERJA'!

Walaupun Ryan dan Mackenzie menegaskan bahawa dia bersih dan sedar dalam beberapa bulan sejak dia menjalani rawatan selama berminggu-minggu, terdapat beberapa khabar angin yang berpusing di web dalam beberapa minggu kebelakangan ini yang mencadangkan sebaliknya. Sebagai contoh, pada akhir Januari, Mackenzie menyiarkan foto suaminya di Instagram di mana dia kelihatan sangat bermata pepijat. Kemudian, selepas peminat dan pengikutnya menyedari penampilan Ryan yang mencurigakan, dia memadamkan imej itu daripada halamannya.

Awal bulan ini, Ryan sekali lagi mendapati dirinya menjadi tajuk utama untuk potensi penggunaan dadah apabila khabar angin mula berkisar mengenai kemungkinan gagal ujian dadah .

Sebagai tindak balas kepada laporan itu, bagaimanapun, Mackenzie bercakap membela suaminya, mendakwa laporan itu tidak benar sama sekali. Dia juga membidas dakwaan itu sebagai 'menjijikkan' dan berkata mereka 'sama sekali tidak merit.'

BERITAHU KAMI – ADAKAH ANDA TERKEJUT DENGAN TANGKAPAN INI?