Ryan Edwards telah dibebaskan dari Penjara Hamilton County di Tennessee pada hari Isnin.

Selepas berbelanja tiga bulan lalu di penjara atas tuduhan memiliki dan mencuri dadah, yang Ibu Remaja DAN bintang, siapa tadi ditangkap atas waran tertunggak awal tahun ini, kembali ke rumah bersama isterinya, Mackenzie Standifer , dan anak lelaki mereka , Jagger Ryan .

Menurut laporan 15 April dari Radar Dalam Talian , Ryan didakwa memiliki mudah heroin selepas melanggar percubaannya daripada insiden yang berlaku pada 2017.

Bintang realiti itu juga didakwa dengan 'kecurian perkhidmatan di bawah $1,000' selepas itu berjalan keluar pada tab $36 di bar tempatan pada Disember tahun lalu tetapi kes itu kemudiannya ditolak .Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Mackenzie Edwards (@mackedwards95)

Ryan telah bergelut dengan ketagihan dadah sejak beberapa tahun lalu dan telah dilaporkan tiga kali menjalani pemulihan dengan harapan dapat menahan pergantungannya. Terbaru, pada November tahun lalu, Ryan telah menyelesaikan program pemulihan selama 90 hari.

Selepas Ryan pertama kali dikurung, bapanya, Larry Edwards , memberitahu Radar bahawa dia dan keluarganya 'teruja melihat' dia.

'Saya merinduinya,' katanya. 'Kami semua berjalan dengan baik.'

Menurut Larry, dia dan keluarganya berkomunikasi melalui telefon dan melalui panggilan video dengan Ryan tetapi tidak dapat melihatnya secara langsung ketika dia berada di belakang bar.

'Ryan teruja untuk pulang dan bersama kami semua,' jelasnya. “Dia kata dia merindui kami dan dia menyayangi kami. Saya teruja. Ia adalah satu masa yang panjang.'

Menurut laporan kedua daripada Kehidupan Hollywood , Ryan dikatakan 'gembira' selepas pulang dari tahanan.

'Tiga bulan yang lalu sangat menyakitkan,' dedah sumber yang rapat dengannya. “Apa yang dia mahukan ialah berada di rumah bersama isteri dan keluarganya. Ia membunuhnya kerana dia tidak dapat menjalin hubungan dengan anaknya [Jagger].”

“Keluarga Ryan berharap ini adalah permulaan lembaran baharu untuknya. Harapannya adalah bahawa ini akan menjadi seperti set semula untuknya. Semua orang berdoa dia tidak akan mengambil mudah ini,” tambah orang dalam itu.

Ibu Remaja DANdijangka kembali ke MTV untuk musim baharu lewat tahun ini.

Kredit Foto: MTV