Suri Rumah Sebenar New Jersey bintang Teresa Giudice begitu yakin dengannya 'gelembung cinta' dan perkahwinan kepada suami Luis 'Louie' Ruelas bahawa dia tidak merasakan keperluan untuk menandatangani pranikah sebelum berkahwin dengan Luis pada bulan Ogos.

Teresa mengesahkan keputusannya semasa muncul pada 18 Oktober Tonton Apa Yang Berlaku Secara Langsung rakaman di BravoCon, dan ia mendapat reaksi negatif daripada ahli penonton ketika mereka mengejeknya. Andy Cohen cuba menenangkan penonton, mengatakan itu adalah 'keputusan peribadi' Teresa.

Teresa berkata bahawa kerana ia adalah 'cinta sejati' tidak perlu memfailkan kertas kerja untuk pranikah, tetapi dia menambah bahawa dia lebih bersedia untuk menandatangani satu jika itu yang Luis mahukan.

“Tidak. Maksud saya, saya akan jika dia berkata begitu. Saya sangat mudah tentang itu. Dia pasti mempunyai lebih daripada saya,” kata Teresa sebelum ini pada Februari lalu. 'Saya tidak akan mengambil apa-apa daripadanya, saya tidak begitu.'

Anak perempuan sulung Teresa, Sudah Hakim , yang sedang bartender pada malam pertunjukan itu, mempertahankan keputusan ibunya, memetik perkahwinan Teresa dengan bapanya sebelum ini, Joe Hakim , sebagai pengalaman pembelajaran.'Ayah saya menyuruhnya menandatangani pranup dan saya benar-benar tidak menyukainya,' kata Gia.

Teresa seterusnya menjelaskan bahawa dia lebih pasti perkahwinannya dengan Luis akan berkekalan kerana kimia seksual kedua-duanya berada di luar carta.

'Kami sangat seksual dan saya menyukainya. Kerana, seperti, apabila anda mencintai seseorang, anda mahu menjadi begitu dengannya. Saya tidak boleh melepaskan tangan saya daripadanya, dia tidak boleh melepaskan tangannya daripada saya,” kata Teresa semasa acara Soal Jawab secara langsung. 'Saya tidak dapat menahan lidah saya daripada mulutnya, dia tidak dapat menjauhkan lidahnya daripada mulut saya.'

Walaupun hubungannya dengan Luis mungkin semakin kukuh, perkara yang sama tidak boleh dikatakan mengenai abangnya, Joe Gorga , dan kakak ipar, Melissa Gorga . Ketiga-tiga mereka telah terlibat dalam a perselisihan yang jahat selepas terjatuh semasa penggambaran musim akan datang RHONJ . Keadaan menjadi tidak terkawal sehinggakan pertengkaran fizikal tercetus antara Joe dan Luis.

Walau bagaimanapun, Teresa mempunyai harapan untuk perdamaian pada masa hadapan, tetapi dia memerlukan 'rehat' dan beberapa jarak dahulu.

'Saya perlukan masa untuk sembuh,' katanya Hiburan Malam ini semasa BravoCon, sambil menambah bahawa terpulang kepada alam semesta jika dia dan Joe boleh bergerak ke hadapan. 'Apa sahaja yang Tuhan katakan,' jelas Teresa.

Teresa juga mengambil masa untuk melayan panggilan RHOC 's Vicki Gunvalson selepas dia menelefon Teresa 'terlalu tinggi,' dan dia membincangkan kepercayaannya bahawa rakan suri rumahnya perlu 'mengangkat satu sama lain.'

“Semua orang datang kepada saya dan berkata, ‘Vicki melemparkan teduh kepada anda,’ dan saya seperti, ‘Kenapa?’ Ini semua perkara saya, kami suri rumah dan kami semua harus mengangkat satu sama lain. Tiada siapa yang patut berkata negatif tentang orang lain.”

Menyuarakan sentimen itu, Teresa secara mengejutkan memuji persembahan penutup single Melissa, 'On Display,' di Andy Cohen's Legends Ball, memanggilnya 'menakjubkan.'

“Semua orang luar biasa. Dengar, kita semua berbakat. Kami berada di platform ini atas sebab tertentu, 'penulis membuat kesimpulan.

Semak temu bual di bawah.

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Brice Sander (@bricesander)