Teresa Giudice tahun yang sangat sukar diteruskan dengan berita bahawa bapanya terpaksa dikejarkan ke hospital.

Malahan Suri Rumah Sebenar New Jersey bintang dijadualkan muncul pada Tonton Apa Yang Berlaku Secara Langsung pada malam Rabu tetapi terpaksa membatalkan penampilannya kerana penyakit ayahnya.

Sumber mendedahkan bahawa ayah Teresa, Hyacinth Gorga , 74, telah dibawa ke hospital tempatan New Jersey pada hari Selasa kerana komplikasi dengan radang paru-paru.

'Dia berada di hospital dengan radang paru-paru,' orang dalam RHONJ tom punch memberitahu Radar Dalam Talian .

'Dia dikejarkan ke hospital,' tambah sumber lain. 'Ia sangat menyedihkan, dia seorang lelaki yang hebat.'Malangnya, ini nampaknya merupakan krisis perubatan yang serius kerana ayahnya dipindahkan ke unit rawatan rapi. Ini membawa kepada keputusan Teresa untuk membatalkan penampilan WWHL yang dijadualkan untuk berada di sisinya.

'Dia dalam rawatan rapi,' orang dalam dikongsi . 'Itulah sebab Teresa membatalkan.'

debu Danielle akhirnya mengisi untuk Teresa pada rancangan bual bicara, bersama-sama Robin Lord Taylor.

Ini pasti mendukacitakan Teresa yang kehilangan ibunya Antonia Gorga awal tahun ini pada usia 66 tahun. Dia sangat terbuka tentang kesakitan kehilangan ibunya dalam rancangan itu.

Theresa jugabaru-baru ini didedahkanbahawa beberapa kemarahannya terhadap suaminya yang sedang dipenjarakan Joe Hakim berpunca daripada fakta bahawa tawaran penjara 11 bulannya untuk penipuan menyebabkan dia terlepas masa bersama ibunya. Dia merasakan Joe harus dipersalahkan atas semua isu undang-undang mereka.

Ayah Teresa juga mengalami kesukaran menghadapi kematian isterinya walaupun telah berpindah bersama Teresa dan empat anak perempuannya.

Menghantar doa dan ucapan selamat kepada Teresa dan keluarganya.

KEMASKINIKami Mingguan melaporkan bahawa semasa ayah Teresa masih berada di hospital, dia kini berada dalam keadaan 'selesa dan stabil'.

Kredit Foto: Instagram