Teresa Giudice 'menyukai' video yang dikongsi di Instagram di mana kakak iparnya dan Suri Rumah Sebenar New Jersey bintang bersama, Melissa Gorga , adalah memanggil kerana mempunyai tiada jalan cerita sebenar pada rancangan itu.

Selepas hadirin di salah seorang Melissa dan Joe Gorga Acara langsung itu mencadangkan Melissa tidak melakukan apa-apa di luar perseteruannya yang berterusan dengan Teresa, Melissa bergelut untuk mempertahankan dirinya sebagai Teresa melemparkan sedikit naungan dengan bertindak balas dengan 'suka'.

“Adakah anda mempunyai jalan cerita selain Teresa Giudice?” orang itu bertanya, seperti yang dilihat dalam video yang dikongsi olehSemua Tentang Suri Rumah Sebenardi Instagram pada 13 November.

“Adakah kita, apa maksud awak? Tunggu sebentar. Bertahanlah. Bertahanlah. Apa maksud kamu dengan itu?' Balas Melissa.

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh All About The Real Housewives (@allabouttrh)

'Seperti, apakah jalan cerita anda?' orang itu meneruskan apabila ramai penonton meletus dengan ejekan.

“Jalan cerita yang bermaksud seperti kita, siapa kita sebagai manusia?” Melissa tertanya-tanya.

Dan apabila Joe sendiri mula mencemuh, orang itu berkata mereka ingin tahu tentang jalan cerita Melissa dalam rancangan itu.

'Seperti, Teresa membawanya ke meja. Ini persembahan Teresa,” mereka mengisytiharkan, mendorong Melissa untuk bertepuk tangan.

“Awak dah bayar tiket ke sini? Itu yang saya fikirkan,” jerit Melissa kembali apabila orang itu berjalan keluar.

Dan berikutan perkongsian klip itu, Teresa dilihat 'menyukai' video tersebut.

RHONJ Teresa Giudice Suka Siaran Selepas Melissa Gorga Dipanggil Kerana Tiada Jalan Cerita

Dalam lain Teresa Giudice berita, bintang realiti lama itu mengesahkan awal bulan ini bahawa musim ke-13 akan datang daripadaRHONJakan ditayangkan perdana di Bravo pada hari Selasa, 7 Februari, sebelum diundur kemudian.

'Teresa Giudice berkataRHONJ]” tarikh tayangan perdana musim 13 ialah 7 Feb berdasarkan laporan dalam talian!”Bravo Suri Rumahdiumumkan pada Instagram pada 12 November. “[ Rachel Fuda , Danielle Cabral , dan Jennifer Fessler ] menyertai pelakon!”

Teresa Giudice Kongsi Tarikh Tayangan Perdana RHONJ Musim 13

Tetapi selepas outlet itu berkongsi berita itu, Teresa mengecam tuntutan perdananya, mengatakan bahawa dia sebenarnya tidak pasti tarikhnya.

'Saya tidak pasti saya hanya melihatnya di Instagram di suatu tempat bahawa ia berkata demikian tetapi ia tidak disahkan,' jelas Teresa.

Teresa Giudice Backtracks pada Pendedahan Tayangan Perdana RHONJ Musim 13

SebagaiRHONJpeminat mungkin ingat, Joe sebenarnya bercakap tentang tuntutan berterusan yang mencadangkan Melissa tidak mempunyai jalan ceritanya sendiri dalam rancangan itu semasa temu bual diSekeping Sampingan dengan Melissa Pfeisterpodcast awal tahun ini.

“Orang kata [isteri saya] Melissa tidak mempunyai jalan cerita ? Alhamdulillah kami tidak mempunyai jalan cerita,” katanya. “Dalam rancangan ini, anda perlu mempunyai drama dan masalah, menipu, penjara. Kami tidak mahu itu, saya lebih suka tidak mempunyai jalan cerita.'

Dia juga tertanya-tanya, 'Mengapa kita tidak boleh menjadi normal? Adakah orang tidak mahu melihatnya? Bagaimana cara membesarkan anak dengan cara yang betul, cara menyayangi antara satu sama lain, bagaimana suami isteri menghormati antara satu sama lain. Itu indah dan sukar untuk dilihat pada hari ini. Itu jalan cerita kami.'