Teresa Giudice dan Melissa Gorga 's perselisihan keluarga nampaknya dihidupkan kembali.

Menurut laporan baru, wanita itu terperangkap dalam perang mulut semasa Joe Gorga Seminar “Grow With Gorga” pada 23 Mac ketika kamera dilancarkan untuk musim ke-10 yang akan datang Suri Rumah Sebenar New Jersey .

'Sebelum seminar bermula, mereka berada di meja mereka dan anda boleh melihat mereka bercakap,' kata seorang saksi mata Cara hidup . 'Ia kelihatan seperti terdapat ketegangan antara mereka, seperti mereka tidak mahu berada di meja yang sama. Saya berada lima meja jauhnya jadi saya tidak dapat mendengar apa-apa tetapi pada satu ketika mereka bangun dan berjalan keluar bersama-sama, kira-kira 45 minit memasuki seminar.

Acara itu dirakamkan untuk musim akan datang kerana kamera Bravo TV dilihat merakam pertemuan dramatik antara Teresa dan Melissa.

'Saya kemudian melihat mereka sekali lagi di bilik peribadi belakang semasa rehat dan Joe berada di sana mengambil gambar dengan peminat,' sambung penonton. “Melissa dan Teresa berdiri di sisi berbeza bilik, mengelak antara satu sama lain. Nampaknya mereka bertolak ansur antara satu sama lain untuk menyokong Joe.”Dan di sebalik ketegangan antara kakak ipar, Teresa hadir untuk parti ulang tahun ke-40 Melissa pada 28 Mac, bersama-sama dengan ahli pelakon RHONJ yang lain.

Dalam gambar di bawah, Melissa bergambar dengan costar Dolores Catania , Margaret Josephs , Jennifer Aydin , Jackie Goldschneider , dan Teresa.

Suami Melissa Joe Gorga dan bintang RHONY Penyanyi Ramona turut hadir. Pesta itu, yang berlangsung di New York di tempat acara Tribeca 360, turut dirakamkan untuk musim akan datang RHONJ.

Teresa Giudice, Margaret Josephs, Jackie Goldschneider, Jennifer Aydin, Dolores Catania dan Majlis Ulang Tahun Melissa Gorga yang ke-40

Melissa Gorga meraikan hari jadinya yang ke-40 bersama ahli pelakon Real Housewives of New Jersey - Teresa Giudice, Margaret Josephs, Jackie Goldschneider, Jennifer Aydin, dan Dolores Catania

Melissa Gorga bergambar dengan Penyanyi Ramona RHONY pada hari jadinya

Margaret Josephs di majlis hari jadi Melissa

Melissa Gorga ulang tahun ke-40

Melissa bergambar di pesta ulang tahunnya yang ke-40

Teresa Giudice di majlis hari jadi Melissa

Teresa Giudice di majlis hari jadi Melissa

Melissa dan Joe Gorga bermain-main di hadapan kek Melissa untuk pesta ulang tahunnya yang ke-40.

Suri Rumah Sebenar New Jerseymusim 10 akan disiarkan di Bravo TV pada hujung tahun ini.

Kredit Foto: Michael Simon/startraksphoto.com