Kredit: Charles Sykes/Bravo

Suri Rumah Sebenar New Jersey trifecta huru-hara, Teresa Giudice , Joe tekak , dan Melissa tekak , berada di tengah-tengah bahan letupan perselisihan yang berterusan yang masih kuat menyala.

Penonton yang mengetahuinya menyedari betapa pertikaian keadaan semasa keluarga itu. Mereka sedang menunggu semua untuk dijelaskan dalam musim 13 akan datang daripada RHONJ selepas Joe dan Melissa ponteng Perkahwinan Teresa kepada Luis roda , yang berlaku selepas a pertengkaran fizikal meletus semasa akhir musim ini.

Teresa dan Melissa tidak pernah terkenalsungguhbergaul, tetapi mereka mempunyai tempoh masa di mana mereka telah menjaga keamanan demi keluarga mereka. Walau bagaimanapun, musim 12 daripada RHONJ melihat anak perempuan Teresa Keluarga Hakim meningkatkan peranannya dalam francais dan mengambil bapa saudaranya Joe dan ibu saudaranya Melissa sambil mempertahankan Teresa terhadap kedua-duanya.

Semasa episod terbaru podcastnya, Namaste B$tches melalui berat , Teresa mendedahkan bahawa Gia pada mulanya tidak membawa kepada Melissa apabila mereka mula-mula bertemu, dan dia memberi masa depan ibu saudaranya 'pandangan kotor.'

'Gia tidak menyukai Melissa ketika mereka mula-mula bertemu kerana Gia berusia tiga tahun dan dia memuja abang saya, jadi dia pernah memberi Melissa, malah Melissa akan berkata, seperti kelihatan kotor,' dakwa Teresa.The Menari dengan Bintang peserta bersetuju dengan hos bersamanya milik Melissa Pfeister Anggaplah Gia lebih berkemungkinan melihat Melissa sebagai ancaman kepada hubungannya dengan Joe kerana Melissa akan 'mengambil bapa saudara saya'.

Teresa menjawab, “Tepat sekali.”

Sejak itu, Gia telah dewasa, dan dia melihat kembali RHONJ dengan penuh kasih sayang kerana dia dapat melihat semua 'kenangan' masa lalu.

'Semua kenangan kerana hanya ada rakaman kenangan comel ini semasa saya membesar dari kecil,' kata Gia. Dalam Tahu pada bulan Oktober.

Apabila memikirkan RHONJ , Teresa selak meja telah menjadi legenda. Walau bagaimanapun, kami mungkin tidak pernah melihat detik yang terkenal itu kerana Teresa berkata dia pada mulanya mempunyai keraguan tentang menyertai rancangan itu. Dia mendakwa bahawa Bravo mengejarnya selama berbulan-bulan sebelum dia akhirnya bersetuju untuk menyertai pelakon itu.

'Pada mulanya sukar untuk saya kerana saya tidak tahu apa yang saya hadapi, saya seperti apa ini? Saya seperti, adakah ini seperti, perkara palsu? Saya tidak memahaminya dan tinggal di New Jersey, ia berbeza. Ia seperti ini adalah New Jersey, ia seperti ini adalah pinggir bandar. Ia tidak seperti anda berada di California, 'kata Teresa Scheana Shay pada podcastnya Scheananigans dengan Scheana Shay awal bulan ini, sambil menambah bahawa ia 'mengambil masa 11 setengah bulan untuk menandatangani kontrak.'

“Mereka mengejar saya selama 11 bulan setengah. Saya rasa mereka melihat bintang dalam diri saya yang saya tidak tahu. Jadi, mereka tidak meninggalkan saya sendirian,” kata Teresa.

Musim 13 daripada Suri Rumah Sebenar Baru Jersi dijangka ditayangkan pada awal tahun depan.