Teresa Giudice mempunyai a beberapa penyesalan dari zaman dia lagi Suri Rumah Sebenar New Jersey — dan alasan untuk pergi bersama mereka berdua.

Semasa menghadiri majlis panel di BravoCon , Teresa mengakui berasa buruk tentang dua perkara khusus yang dia lakukan terhadap bintang bersamanya sebelum menyalahkan 'kemasyhuran dan wang' kerana drama keluarganya dan mengusik dia dan Luis Ruelas ‘akan datang istimewa perkahwinan .

“Dua perkara yang saya kesalkan: Memberitahu [ debu Danielle ], saya tak suruh dia tarik [ Margaret Josephs '] rambut,' Teresa memulakan. 'Itu bukan idea saya, tetapi apabila dia bertanya kepada saya, saya berkata, 'Ya, lakukan, lakukan, lakukan!''

Menurut Teresa, dia merasakan bahawa Danielle menarik rambut Margaret akan menjadi baik untuk persembahan.

'Saya fikir ia akan menjadi TV yang hebat, tetapi saya tidak tahu Danielle akan menarik rambutnya seperti yang dia lakukan,' Teresa menegaskan, meneruskan penyesalannya yang kedua, yang dia juga percaya akan menjadi 'TV yang hebat.'“[ Jackie Goldschneider ] dan [ Evan Goldschneider ] perkara, saya bersumpah, kawan-kawan, saya menyesal melakukan itu. Tetapi saya mendengarnya daripada orang lain,” jelasnya mengenai khabar angin palsu dia menyebarkan tentang Evan didakwa menipu . 'Saya fikir Jackie, saya seperti, 'Ya Tuhan, ini juga akan menghasilkan TV yang hebat.' Saya fikir Jackie hanya akan menolaknya, tetapi jelas sekali, dia membawanya ke tahap yang lain.'

Beralih ke drama dia dengan Joe Gorga dan isterinya, Melissa Gorga , yang dilaporkan dia menolak a khabar angin penipuan palsu kira-kira di tengah penggambaran RHONJmusim 13 , Teresa menyatakan bahawa Joe adalah 'satu-satunya keluarga yang [dia ada] di sini.'

“Saya kehilangan ibu bapa saya. Dia satu-satunya adik beradik saya. Keluarga saya di Itali, di Belgium, satu-satunya sepupu saya , mereka tikam belakang saya,” Teresa menyatakan, seolah-olah mengangguk kepada sepupu Kathy Wakile dan Rosie Pierri , siapa dia tidak lagi bercakap dengan .

'Malangnya, kemasyhuran dan wang berbuat demikian kepada keluarga, dan keluarga saya melakukannya kepada saya,' dakwa Teresa. “Saya sepenuh hati. Dan bagi saya, keluarga adalah perkara yang paling penting. Jika anda semua melihat cara saya dan abang saya membesar, kami tidak boleh dipisahkan. Orang sebenarnya cemburu dengan hubungan kami. Saya cuma cintakan dia.”

'[Tetapi apabila orang kahwin , darah yang berbeza datang ke dalam keluarga. Keadaan berubah,” sambungnya, memberi isyarat kepada Melissa. 'Malangnya kemasyhuran dan wang telah merosakkan keluarga kami.'

Selepas mendengar apa yang Teresa katakan tentang hubungan zaman kanak-kanaknya dengan Joe, Dolores Catania mempertahankan rakan pelakonnya, berkata, “Dia menyayanginya, dan mereka sentiasa rapat. ”

Untuk Istimewa perkahwinan Teresa , dia berkata dia 'tidak sabar untuk anda semua melihatnya.'

“Dia mahu terlibat dengan saya. Kami melakukannya dengan perancang perkahwinan, dan saya bersumpah kami menikmati sepanjang malam,” katanya. “Macam, bila dah habis, kita lanjutkan sehingga 1 pagi, orang masih ada. Dolores ada di sana. [ Jennifer Aydin ] berada di sana. Tiada siapa yang mahu pulang.”

Suri Rumah Sebenar New Jersey musim 13 dijangka mula disiarkan di Bravo pada awal 2023.