Kredit: NANCY RIVERA/INSTARimages, Michael Simon/startraksphoto

Teresa Giudice dan Jacqueline Laurita pernah menjadi kawan terbaik. Tetapi adakah Teresa terlepas hubungan mereka hari ini?

Semasa muncul di podcast bekas Suri Rumah Sebenar New Jersey penerbit Charles King , Teresa berkongsi pendapatnya tentang a potensi perdamaian dengan Jacqueline sebelum membuka tentang kemungkinan tamat larian dia pada siri realiti Bravo dan mendedahkan pelakon impiannya .

“Persahabatan kami luar biasa. Memang benar,” Teresa memulakan hubungannya dengan Jacqueline pada episod 8 November Realiti Bersama Raja . “Apabila kami berhenti bercakap, saya seperti bercerai, tetapi daripada isteri saya, seperti kawan baik saya. Ia benar-benar memusnahkan saya.”

Tetapi sementara Teresa mengucapkan selamat sejahtera kepada Jacqueline dan 'tidak mempunyai perasaan buruk' terhadapnya, dia berkata persahabatan mereka ' tidak boleh kembali ke tempatnya.”

“Kesetiaan sangat besar bagi saya. Sebaik sahaja anda memecahkan kesetiaan itu, ia seperti, bagaimana anda kembali kepada itu? Ia sukar. Sesetengah orang boleh... Saya hanya dibuat sedikit berbeza,' jelasnya.SebagaiRHONJPeminat sedia maklum, Teresa pernah berdepan drama dengan ramai pelakon masa lalu dan sekarang, termasuk Jackie, tetapi apabila ia berkaitan dengannya pergaduhan terbaru dengan Gorgas , Teresa berkata dia tidak bercadang untuk meninggalkan rancangan itu walaupun dia sepatutnya 'ultimatum' habis Melissa Gorga peranan.

'[Saya kekal] sehingga akhir,' dia berikrar. 'Tiada siapa yang akan menakutkan saya. Saya memulakannya. Saya akan menyelesaikannya - selagi Bravo mahukan saya.'

Dan apabila bercakap mengenai pelakon impiannya, Teresa memberitahu Carlos dia ingin kembali ke akar siri ini dengan pelakon musim satu dan dua, yang termasuk Jacqueline, Utusan saya , Caroline Manzo , dan debu Danielle .

'Saya suka yang pertama, cara kami bermula, musim pertama dan musim kedua,' jelasnya. 'Apabila saya berkata kepada [Carlos], 'Saya tidak mahu bergaduh dengan keluarga saya,' [itu] kerana saya melihat apa yang berlaku antara Jacqueline, Dina, dan Caroline. Ia mengenai keluarga mereka. Dan saya seperti, 'Saya tidak mahu apa yang berlaku kepada mereka berlaku kepada saya.''

Kini, beberapa tahun kemudian, dan selepas pertelingkahan keluarga bermusim, Teresa berkata dia telah melalui 'neraka'

“Musim ketiga adalah, ia adalah neraka bagi saya. Ia benar-benar berlaku,” akuinya. “Ia seperti hidup di neraka dan saya tidak berseronok. Ia sangat gelap dan ramai orang telah berlakon di kamera… Ia bukan apa yang saya jangkakan realiti TV.'

Suri Rumah Sebenar New Jersey musim 13 dijangka ditayangkan perdana di Bravo pada awal tahun 2023.