Ansuran pertama bagi Suri Rumah Sebenar Atlanta perjumpaan semula musim 11 disiarkan malam tadi, dan terdapat hampir hanya satu pengambilan daripada jam itu– NeNe terpaksa pergi. Serius, saya faham dia OGRHOAtetapi jika musim 12 termasuk NeNe, saya rasa saya tidak boleh menontonnya. Dia sentiasa agak banyak, tetapi musim ini dia membawa sesuatu ke tahap yang lain, dan dalam usahanya untuk menjadi pusat perhatian, dia menjadikan dirinya kelihatan seperti kanak-kanak kecil yang terlalu besar, dan malam tadi cemberut, membulatkan mata dan melontar teduh. tidak melakukan apa-apa untuk menebusnya.

Sejak NeNe tiba di tempat perjumpaan, dia semua bersikap. Dia tetap yakin bahawa orang lain ingin mendapatkannya, yang tidak masuk akal, memandangkan semuanya seolah-olah berpunca daripada fakta bahawa Kenya dihadiri milik Cynthia pesta minggu lepas . Reaksi berlebihan yang melampau terhadap perkara karut? betul-betul. Paranoia? Pasti. Khayalan keagungan? Hell yeah. Saya mula fikir NeNe terlepas panggilannya. Mungkin dia patut bertanding jawatan presiden.

Semasa bercakap dengan Andy menjelang ketibaan NeNe, Juga menegaskan bahawa Cynthia benar-benar tidak tahu bahawa Kenya akan menghadiri majlisnya. Cynthia juga berkata bahawa dia tidak pernah menyangka Kenya akan muncul, dan dengan sebak menjelaskan bahawa dia tidak pernah berniat untuk menyakiti NeNe, atau menimbulkan sebarang masalah untuknya dengan menjemput rakannya ke majlisnya. Satu-satunya perkara yang lebih menjengkelkan daripada perubahan mood NeNe ialah keperluan wanita lain untuk berjalan di atas kulit telur untuk mengelakkan kemarahannya.

Selepas Andy memberi salam kepada semua wanita, dia bertanya Porsche , yang bersedia untuk muncul pada bila-bila masa, tentang mandi bayinya. Dia berkata bahawa dia telah bermain bola, tetapi telah merindui Kandi dan NeNe, yang kedua-duanya tidak muncul. Andy menegaskan bahawa NeNe telah berada di parti Floyd Mayweather sebaliknya, tetapi NeNe menegaskan bahawa dia telah berada di Kanada bekerja di sebuah rancangan televisyen.

Dalam meneliti tarikh, parti Floyd berlangsung pada 23 Februari, manakala Porsha mengadakannya Mandian bayi pada hari Ahad, 24 Februari. Mungkin ada kemungkinan NeNe menghadiri parti Floyd dan kemudian terbang ke Kanada pada keesokan harinya.Porsha menyebut bahawa Kandi telah menebus ketidakhadirannya dengan menghantar beberapa hadiah mewah, tetapi apabila Andy bertanya tentang hadiah NeNe, Porsha berkata dia tidak menerima apa-apa, melainkan dia merinduinya. NeNe memberi jaminan bahawa dia tidak terlepas apa-apa kerana dia tidak menghantar apa-apa. Sheesh! Hanya sikap di mana-mana–dan mengapa?! Apa yang Porsha buat? Adakah NeNe masih marah kepadanya masuk almari dia? Adakah dia sudah marah kepada bayi Porsha, dan membuang naungan pranatal?! Dengan NeNe itu adalah tekaan sesiapa sahaja.

Andy juga bertanya sama ada NeNe telah mendaftar masuk ke Porsha, kerana kedua-duanya hampir berjiran, dan NeNe hanya berkata, 'tidak,' dia tidak pernah. Menganggap bahawa NeNe kurang minat terhadap anak dalam kandungannya adalah disebabkan oleh komen masa lalunya tentang Porsha yang tidak menghadiri acaranya, Porsha menegaskan bahawa dia telah menghadiri banyak acara NeNe, termasuk melakukan perjalanan yang jauh untuk melihatnya melakukan aksi standup terakhirnya. tahun. Walaupun berdepan dengan bukti, NeNe menegaskan bahawa Porsha tidak hadir ke acaranya..tempoh. Apabila Andy mencadangkan bahawa perasaan Porsha mungkin terluka selepas NeNe gagal muncul di kedua-dua pendedahan jantinanya dan mandi bayinya, NeNe berkata dia tidak peduli. Sedih!

Andy bijak beralih kepada Eva, yang akhirnya memiliki naungannya, selepas satu musim mendakwa bebas daripada naungan. Nah, 'dimiliki' mungkin agak murah hati. Apa yang sebenarnya dia katakan ialah mungkin definisi teduhnya berbeza daripada wanita lain. Apabila ditanya sama ada teduhan Eva telah menyakiti mana-mana perasaan wanita itu, mereka semua berkata mereka telah menerimanya dengan tenang–kecuali NeNe, yang mengatakan dia mempunyai masalah dengan fakta yang Eva katakan, semasa temu bual pengakuan baru-baru ini” bahawa ia 'bukan semua tentang NeNe.' Jadi, saya rasa NeNe merasakannyaialahsemua tentang dia?! Kata-kata dan tindakannya seolah-olah menunjukkan bahawa dia melakukannya. Eva bertanya sama ada komennya ada kaitan dengan tenaga 'agresif' NeNe, tetapi NeNe berkata ia adalah setiap wanita untuk dirinya sendiri di perjumpaan itu. Eva menegaskan bahawa semua orang telah mesra antara satu sama lain, dan telah menikmati gurauan sopan-kecuali NeNe. Eva juga menjelaskan bahawa dia hanya mengatakan apa yang dia katakan kerana NeNe kelihatan sangat tidak berminat semasa dia perayaan bujang di Tokyo, yang dijawab oleh NeNe, dengan sarkasme 'oh, saya minta maaf.'

Tetapi NeNe bukan satu-satunya yang mengambil isu dengan salah satu komen teduh Eva. Kandi telah menuduh Eva sebagai warna-warna apabila Eva telah membaling teduh Shamea , mengatakan dia pasti hitam, tetapi bukan 'hitam dengan q', merujuk kepada milik Shamari kumpulan nyanyian, Blaque. Eva menjelaskan bahawa dia pasti melemparkan naungan kepada Shamea, tetapi kerana dia tidak tergolong dalam kumpulan nyanyian, bukan kerana warnanya. Justifikasi itu tidak masuk akal, apa pun, dan walaupun Kandi berkata dia menerima penjelasan Eva, jelas dia tidak yakin. Untuk rekod, saya juga begitu.

Kandi berpindah untuk berkongsi beberapa berita yang sangat menarik: dia dan suaminya, Todd merancang untuk memindahkan embrio mereka seminggu selepas pertemuan semula! Dia berair mata ketika bercakap tentang cara menggunakan pengganti untuk membawa anak-anak perempuannya ke dunia sering menyebabkan dia berasa seperti kurang seorang ibu, tetapi Andy, yang baru-baru ini mengalu-alukan bayi lelaki yang cantik melalui pengganti, meyakinkannya bahawa dia akan menjadi ibu kepada mereka sama seperti dia kepada anak-anak yang dikandungnya dalam tubuhnya sendiri.

Kemudian, wanita itu bercakap tentang media sosial, terutamanya siaran NeNe tentang 'kawan rapat,' yang dia gambarkan sebagai 'tidak selamat,' tidak begitu baik, 'tidak cantik,' dan 'tidak berbakat.' Jawatannya telah menuduh orang misteri itu 'mempersiapkannya untuk membunuh.' Dia enggan mendedahkan identiti orang itu, dan berkata ia adalah untuk dia tahu, dan untuk orang lain meneka. Sememangnya, ada yang menyangka itu Cynthia, tetapi Cynthia berkata sebaik sahaja dia membaca perkataan 'tidak selamat,' dan 'tidak begitu cantik,' dia pasti NeNe tidak merujuk kepadanya. NeNe berkata bahawa frasa 'kawan rapat' sepatutnya menjadi tip-off.

Mereka bergerak dengan pantas, kerana sudah jelas bahawa NeNe tidak akan mengamuk sekarang kerana dia bersemuka dengan rakan-rakannya yang dipanggil. Tetapi satu lagi siaran media sosial NeNe muncul. Yang ini mengenai suaminya Gregg menjadi 'kejam' semasa sakitnya, dan sama ada, atau tidak, itu normal. Semua wanita bersetuju bahawa jawatan sedemikian adalah tidak perlu, dan NeNe sepatutnya menyimpan perasaan mereka tentang sikap Gregg terhadap dirinya sendiri. NeNe memberitahu wanita bahawa dia 'tidak memberikan ___' apa yang mereka fikirkan, dan bahawa dia akan terus menyiarkan apa sahaja yang dia suka, bila-bila masa dia suka, walau bagaimanapun dia suka ke halaman media sosialnya.

Jadi NeNe tidak berminat dengan pendapat rakan pelakonnya–tiada perkara baharu tentang perkara itu, tetapi pendirian itu tidak menghalangnya daripada mengulas siaran media sosial Cynthia, menggelar gambar yang dia hantar tentang dirinya dan teman lelakinya, Mike Hill, tidak selamat, dan menuduhnya 'berusaha terlalu keras.' Cuba terlalu keras untuk melakukan apa, saya tertanya-tanya? Dia memanggil nama pasangan mereka, #Chill 'berlebihan,' dan apabila Cynthia bertanya mengapa perkara itu sangat mengganggunya, NeNe berkata itu adalah pendapatnya, dan dia tidak peduli apa yang Cynthia fikirkan tentangnya.

Nampaknya NeNe tidak mengambil berat tentang perkara ini hari ini, dan di sini berharap bahawa masa yang dihabiskan untuk 'penggambaran di Kanada' bermakna dia mempunyai pekerjaan lain-tetapi belum lagi. Ia akan terus menjadi 'semua tentang NeNe' minggu depan kerana dia mendapati dirinya berada di kerusi panas sekali lagi untuk ansuran kedua khas pertemuan semula. Nantikan!

BERITAHU KAMI – APA PEMIKIRAN ANDA MENGENAI RHOA REUNION BAHAGIAN 1?