Sebab Sebenar Kenya Moore meninggalkan RHOA Telah Didedahkan

Masukkan Moore mengakui dia tidak gembira mengetahuinyatidak akan disertakandalam musim ke-11 Suri Rumah Sebenar Atlanta . Selain itu, sebab sebenar Kenya meninggalkan RHOA sedang didedahkan.

Semasa temu bual baru, Kenya, 47, membuka tentang penghujung karier Bravo TVnya dan mengakui dia 'kecewa' tentang keluarnya dari siri itu.

'Ia mematahkan hati saya, tetapi dengan semua tekanan yang saya lalui dengan bayi ini, saya tidak tahu bagaimana saya boleh melakukannya,' kata Kenya. ORANG untuk keluaran terbaru mereka. “Saya benar-benar fikir perkara itu berlaku ada sebabnya. Walaupun saya kecewa kerana tidak kembali ke [RHOA], saya rasa ia adalah perkara terbaik yang boleh berlaku untuk bayi saya.'

Pada 4 November, hari yang sama denganSuri Rumah Sebenar AtlantaTayangan perdana musim 11, Kenya selamat datang sayang Brooklyn Doris Daly selepas pembedahan C-section kecemasan selama tiga jam dan bulan kehamilan menakutkan .

Menurut laporan majalah itu, sebab sebenar Kenya dan Bravo TV pergi haluan masing-masing mempunyai kaitan dengan rundingan kontrak yang panjang yang tidak pernah menjadi. Selepas tamatnya musim 10, Kenya berharap untuk membuat perjanjian dengan pengeluar yang akan menghasilkan pulangan sepenuh masanya.'Mereka terhenti untuk sekian lama,' kata satu sumber. “Semua orang menyayanginya dan ingin melihatnya kembali, malah wanita suka [ Nene Bocor ] dan [ Porsha Williams ] yang tidak selalu menyertai ‘Team Kenya.’ Pelakon, penerbit, Bravo... mereka semua tahu dia bagus untuk persembahan itu. Tetapi ia menjadi kucar-kacir. Dia hanya enggan berkompromi.”

Walaupun pengeluar RHOA mahukannya menunjukkan semua aspek kehidupannya , termasuk perkahwinannya dengan Marc Daly , dia tidak mahu suaminya menyertainya dalam kamera. Ia telah lama dikhabarkan bahawa ia adalah untuk sebab ini bahawa pengeluar didakwa memutuskan untuk menghukum Kenya dengan mengurangkan gajinya dan pada dasarnya menawarkan untuk membayarnya gaji untuk peranan sambilan sementara dia kekal sebagai suri rumah sepenuh masa.

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Kenya Moore (@thekenyamoore)

Satu lagi sumber menambah bahawa Kenya, yang menyertai rancangan itu semasa musim lima, 'tahu nilainya,' 'telah menetapkan keutamaannya' dan tidak berminat untuk berkompromi dengan tawaran 'menghina' yang diterimanya daripada Bravo TV.

Bagi potensi kembali ke RHOA, Kenya terbuka kepada idea itu.

'Jangan katakan tidak pernah,' katanya. “Mudah-mudahan segalanya akan berjalan lancar dan penonton dapat melihat saya menjadi bulatan penuh. Semuanya perlu diselaraskan untuk saya.”

GAMBAR: KENYA MENAMPILKAN PERUT TANDA SELEPAS C-SECTION!

Sejak mengalu-alukan anak perempuannya bulan lalu, Kenya mendedahkan bekas bintang bersamanya Kandi Burruss dan Cynthia Bailey telah melawat bayinya. Dan lain-lain seperti Porsha Williams dan Sheree Whitfield telah sampai dengan ucapan tahniah.

'Semua orang telah menghubungi saya untuk mengucapkan tahniah kepada saya dan keluarga kami,' kata Kenya, sambil menambah bahawa Sheree 'memberi [dia] cincin untuk mengucapkan tahniah.'

'Saya fikir itu sangat besar tentang dia,' kata Kenya musuhnya satu kali .

Dia juga menerima banyak cinta daripada peminatnya.

“Saya mempunyai peminat setia yang luar biasa. Mereka sangat pro-semua-perkara-Kenya-dan-Team Twirl,” jelasnya. 'Saya harap saya dapat memberi mereka apa yang mereka tunggu selama tujuh tahun untuk dilihat.'

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Kenya Moore (@thekenyamoore)

Suri Rumah Sebenar Atlantamusim 11 disiarkan pada hari Ahad jam 9 malam. di TV Bravo.

Kredit Foto: Instagram

BERITAHU KAMI – ADAKAH ANDA MAHU MELIHAT KENYA KEMBALI DI RHOA?