Laporan baru mendedahkan sebabnya milik Lisa Vanderpump adegan telah dipotong daripada Suri Rumah Sebenar Beverly Hills , kerana sumber mendakwa Lisa 'agak kecewa' mengenainya. Juga di bawah, ketahui perasaan rakan pelakonnya tentang adegannya disunting.

Minggu lepas, Lisa disahkan penonton tidak akan melihatnya untuk sebahagian besar baki musim sembilan kerana dia menyatakan kebanyakan adegan solo yang dirakamnya telah dipotong oleh penerbit rancangan itu.

Dan sekarang, Kehidupan Hollywood sedang mendedahkan mengapa Lisa berasa 'sakit hati' apabila adegannya ditinggalkan.

“Lisa sangat terluka kerana beberapa adegan yang dirakamnyaRHOBAtelah dipotong kerana ini semua tentang kerja dermawannya yang dia suka untuk dipertontonkan dengan bangganya,” kata orang dalam yang rapat dengan pelakon itu kepada outlet itu. 'Dia merasakan bahawa kerana tiada drama, mereka dipotong, tetapi dia mahu menunjukkan sisi hidupnya dan benar-benar kecewa bahawa adegan itu dipotong kerana itu sebahagian besar hidupnya sebagai suri rumah sebenar.'

Mengenai sebab adegan Lisa disunting, sumber itu menyatakan bahawa ia tidak sesuai dengan suasana keseluruhan rancangan itu.'Dia enggan membuat penggambaran dengan wanita lain di acara walaupun dia diminta beberapa kali, jadi rakaman itu tidak benar-benar mengalir dengan jalan cerita itulah sebabnya pemotongan itu berlaku,' sumber itu menyambung.

Bagi rakan pelakon Lisa, mereka dilaporkan gembira kerana dia menghadapi akibat kerana enggan bergambar dengan mereka.

'Wanita lain gembira kerana ia tidak disiarkan kerana dia bukan pemain pasukan. Mereka merasakan mereka pergi ke perkara yang mereka tidak mahu dan dia harus bertanggungjawab kerana tidak memilih untuk mengambil bahagian,” tambah sumber itu. “Mereka masih berharap dia akan muncul di perjumpaan itu. Mereka sangat suka bercakap dengannya dengan tenang dan terbuka untuk dibaiki sekiranya dia meminta maaf tetapi semua orang masih tidak tahu tentang kehadirannya.'

Apabila ia datang kepada yang akan datang perjumpaan musim sembilan , yang dijadualkan menjalani penggambaran pada 5 Jun, Lisa kini dilaporkan cenderung untuk tidak hadir selepas adegannya ditinggalkan di lantai bilik pemotongan.

DORIT KEMSLEY DEDAH KENAPA DIA TIDAK SENANG DENGAN RHOBH!

'Jika dia tidak menunjukkan kepada perjumpaan semula, ini boleh menjadi sebab besar mengapa,' kata sumber itu. 'Dia agak kecewa dengannya.'

Rabu lalu, Lisa memberitahu peminatnya bahawa kebanyakan adegan dermawan yang dirakamnya telah dipotong walaupun dia menambah bahawa dia mungkin ditayangkan, pada pembukaannya. restoran las vegas , semasa episod akhir musim.

“Mungkin Caesars pada yang terakhir … Mereka memotong semua adegan saya, semuanya dermawan. #route 91 strong …Trevor projek PSA .. parti India dll,” Lisa tweeted pada 29 Mei.

Lisa Vanderpump berkata adegannya dipotong daripada RHOBH

TheSuri Rumah Sebenar Beverly Hillsdisiarkan pada malam Selasa pukul 9/8c di Bravo.

Patutkah Lisa Vanderpump Menghadiri Reunion RHOBH?

  • ya
  • Tidak

Lihat Keputusan

Memuatkan...Memuatkan...

Kredit Foto: Instarimages, Bravo TV

BERITAHU KAMI – PERLUKAH LISA MENGHADAPI REUNION RHOBH?