Lisa Vanderpump adalah disasarkan sebagai 'tuan boneka,' 'manipulator,' dan 'pemain catur' semasa rakaman selepas pertunjukan baru-baru ini Suri Rumah Sebenar Beverly Hills .

Selepas bertahun-tahun dituduh memanipulasi rakan pelakonnya, Lisa telah diselar oleh beberapa pelakon siri itu, termasuk Tambah Dada , Teddi Mellencamp , dan Dorit Kemsley , yang menuduhnya cuba membuat mereka, dan yang lain, 'kelihatan buruk.'

Selepas menjelaskan bahawa selepas menyertai rancangan itu semasa musim kelima, dia memberi Lisa V. faedah keraguan, walaupun apa yang dia dengar, kata Lisa R. dia mengesyaki rakan pelakonnya didakwa berkelakuan tipu muslihat adalah cara dia mencipta siri yang menghiburkan.

“Sekiranya saya boleh memberi kredit kepadanya dalam hal ini, saya fikir dia cuba membuat persembahan yang baik dan saya fikir dia tahu bagaimana untuk melakukannya supaya dia boleh kelihatan seperti dia sempurna dan menarik orang lain untuk melakukannya dan kelihatan buruk. ,” Rinna dijelaskan . 'Kerana anda memerlukan orang untuk bercerita dan kelihatan buruk.'

Walaupun Lisa R. mengaku terjebak dengan Lisa V., dia berkata dia kini lebih bijak.'Saya akan memberitahu anda apa, saya telah menontonnya sekarang selama lima tahun dan saya bukan boneka raja lagi, sayang,' katanya. 'Dan itulah sebabnya tahun ini saya boleh duduk di sana dan pergi, 'Oh, rasa apa? Awak sediakan.’”

semasaSuri Rumah Sebenar Beverly Hillsmusim sembilan, Lisa V. dituduh membocorkan cerita kepada Radar Online yang mencadangkan Dorit telah meninggalkan seekor anjing dia diterima pakai daripada Vanderpump Dogs . Kemudian, selepas cerita itu dikongsi, Lisa V. pergi ke outlet lain dan menafikan laporan itu.

“Bagi saya, [kisah] yang dibocorkan bukanlah cerita sebenarnya. Ia adalah tingkah laku berterusan berulang kali melakukan segala yang anda boleh untuk membuat orang lain kelihatan buruk supaya anda boleh kelihatan baik, 'kata Teddi mengenai drama doggy itu. 'Jika seseorang cuba mencederakan orang lain sambil berpura-pura tidak, ia sangat sukar untuk diperhatikan.'

Menurut Teddi, bukan kebetulan bahawa cerita itu keluar sebelum musim kesembilan ditayangkan dan mengesyaki Lisa V. mahu 'mula menyelewengkan penonton terlebih dahulu' supaya mereka menyebelahinya.

“Saya kenal orang ini. Saya tidak berada di situ selama itu tetapi saya tahu apa yang dia telah dituduh,” tambah Dorit mengenai Lisa V. “Sangat sukar untuk saya menganggap bahawa kawan saya akan melakukan ini. Tetapi, ia dilakukan dengan harapan dia akan menjadi hero saya. Lisa Vanderpump adalah sama ada mangsa atau wira.

Sebagai tindak balas kepada dakwaan bintang-bintangnya, Lisa mempersoalkan mengapa bintang-bintang pintar 'secara hipotesis'nya membenarkan diri mereka dimanipulasi.

'Bagaimana, jika anda seorang wanita yang bijak... Nah, secara hipotesis, katakan, mereka semua wanita pintar, bagaimana mungkin anda boleh dimanipulasi?' dia bertanya. 'Saya tidak fikir saya pernah bersalah, atau mungkin ketika saya berumur tiga atau empat tahun, berkata, 'Nah, saya melakukan ini kerana seseorang menyuruh saya melakukannya.' Maksud saya, apa yang kita bincangkan? Kami bercakap tentang wanita yang berada di rancangan televisyen, wanita yang mempunyai keyakinan diri. Kami tidak bercakap tentang tikus bersara yang malu di sudut.'

Suri Rumah Sebenar Beverly Hillsmusim sembilan disiarkan pada hari Selasa jam 9 malam. di TV Bravo.

Kredit Foto: Featureflash Photo Agency/Shutterstock.com, Humberto Carreno/startraksphoto.com