boleh Lisa Vanderpump mendapat hajatnya?

Beberapa minggu selepas restoran itu memberitahu peminat di Twitter bahawa drama undang-undang dia Suri Rumah Sebenar Beverly Hills bintang bersama harus dipaparkan pada siri ini , berita telah tersebar berkenaan dengan Kyle Richards dan rakan pelakonnya diheret ke dalam Tuntutan rumah $32 juta yang kini belum selesai terhadap suaminya, Mauricio Umansky .

Dalam dokumen mahkamah yang diperolehi oleh Letupan pada 29 Mei, orang yang menyaman Mauricio atas penjualan rumah agam Malibu, Teodoro Nguema Obiang Mangue , telah memaklumkan mahkamah bahawa dia berminat dalam 'komunikasi dengan mana-mana pelakon, penerbit, pengarah, penulis, atau mana-mana orang lain yang bergabung denganSuri Rumah Sebenar Beverly Hillsrancangan televisyen yang berkaitan dengan hartanah atau tindakan ini.”

Menurut laporan itu, rumah agam berkenaan dipaparkan pada musim ketujuh rancangan itu semasa pesta bertema 'Great Gatsby' yang dihoskan oleh Kyle dan Mauricio. Dan, kerana pasangan itu dan bintang bersama mereka, termasuk Dorit Kemsley , Tambah Dada , Erika Jayne , dan Lisa Vanderpump , hadir semasa bash, mereka disebut dalam drama undang-undang.

Mengenai bagaimana siri itu dan bintangnya boleh terlibat, outlet menjelaskan bahawa lelaki di sebalik tuntutan mahkamah percaya mereka yang terlibat dengan pembikinan rancangan itu boleh mempunyai maklumat yang berkaitan dengan kesnya.Dia juga meminta Mauricio menyerahkan semua 'dokumen dan maklumat yang berkaitan dengan penggunaan harta Defendan termasuk untuk pesta dan televisyen.'

Laporan itu seterusnya mendedahkan bahawa rumah agam Malibu telah dirampas oleh kerajaan Amerika Syarikat daripada Teodoro selepas dia dituduh membeli rumah itu dengan wang yang dicuri dari negara asalnya di Equatorial Guinea, di mana bapanya adalah presiden. Kemudian, selepas kerajaan mengambil pemilikan harta itu, Mauricio menjual rumah agam itu dengan harga $32 juta kepada seorang lelaki dinamakan Mauricio Oberfeld selepas didakwa gagal memberikan tawaran yang lebih tinggi kepada penjual.

Suami Kyle juga dituduh gagal memaklumkan kepada penjual bahawa dia telah bekerjasama dengan pembeli lain untuk membeli rumah itu, yang kemudiannya dijual setahun kemudian dengan harga $69.9 juta, dan kerana melanggar tugas broker barangnya.

Berikutan pemfailan saman $32 juta, Mauricio memfailkan usul supaya kes itu ditolak dan menafikan semua tuntutan terhadapnya. Juga dalam usulnya, Mauricio menyebut bahawa rumah Teodoro telah diambil daripadanya kerana kegiatan jenayahnya sendiri.

Suri Rumah Sebenar Beverly Hillsmusim sembilan disiarkan pada hari Selasa jam 9 malam. di Bravo TV.

Kredit Foto: Kathy Hutchins/Shutterstock.com, Featureflash Photo Agency/Shutterstock.com