Adakah Suri Rumah Sebenar Beverly Hills pelakon pergi 'daripada kekayaan kepada kain buruk?'

Menurut laporan baru, kehidupan Dorit Kemsley , Erika Jayne , Kyle Richards , dan Lisa Vanderpump mungkin tidak begitu glamor seperti yang muncul di rancangan itu, terutamanya sekarang yang ada banyak saman menunggu terhadap beberapa suami siri ini.

Seperti yang diketahui peminat, suami Dorit, Paul 'PK' Kemsley , telah disaman beberapa kali sejak beberapa tahun lalu dan kini berhutang $1.7 juta kepada Hotel Bellagio dan Kasino di Las Vegas, $1.2 juta kepada seorang lelaki bernama Nicos Kirzis, dan di bawahnya $1 juta kepada IRS .

'Dia dikejar kerana wang,' kata sumber kepada majalah Life & Style dalam keluaran terbaru mereka.

Sementara itu, isteri Dorit didakwa dalam penafian dan masih 'berbelanja seperti ketinggalan zaman!'Suami Kyle Richards, Mauricio Umansky , juga telah disasarkan dengan tuntutan mahkamah dan tuntutan terhadapnya berjumlah $32 juta. Seperti yang peminat mungkin pernah dengar, kes yang melibatkan penjualan rumah agam Malibu telah dibuang tahun lepas tetapi pada awal bulan ini, Mauricio bekas pelanggan menuduhnya melakukan penipuan dalam jumlah yang sama.

'[Kyle] telah melalui drama keluarga yang cukup untuk bertahan seumur hidup dan diheret ke mahkamah adalah perkara terakhir yang dia perlukan,' kata sumber itu.

Bagi suami Erika, peguam Thomas Girardi , dia dan firma guamannya, Girardi Keese, telah disaman pada bulan Januari kerana gagal membayar balik pinjaman $15 juta kepada Kumpulan Kewangan Undang-undang.

'[Erika] cuba untuk menepisnya tetapi dia akan hancur jika Thomas kehilangan hartanya,' jelas sumber itu.

Malah ratu glam rancangan itu, Lisa, 'tidak kebal' terhadap isu wang pelakon. Walaupun Lisa kelihatan kaya dari segi kewangan, laporan itu mendedahkan restorannya di Los Angeles, termasuk Villa Blanca, Restoran SUR, PUMP Lounge, dan TomTom, telah dikenakan pelbagai lien, salah satunya melebihi $1.5 juta dan satu lagi dalam jumlah $36,000.

Suri Rumah Sebenar Beverly Hillsmusim sembilan disiarkan pada hari Selasa jam 9 malam. di Bravo TV.

Kredit Foto: Tommy Garcia/Bravo