Ia adalah Suri Rumah Sebenar Beverly Hills kesudahan yang kita semua tunggu…terutamanya kerana musim ini sebenarnya tanpa LVP ?! Semoga beberapa isu dapat diselesaikan episod ini, jika tidak, kami akan menerima rawatan yang sebenar-benarnya pada pertemuan semula itu. (Anda boleh menyemak yang dipenuhi air mata treler pertemuan semula sini!)

Saudara perempuan tahun ini, Kyle dan Kim , berkumpul sekarang kerana keadaan kelihatan berjalan lancar. Mereka duduk untuk bercakap perempuan dan Kim dengan janggal bertanya, 'Beritahu saya, sista, apa yang berlaku?' saya tidak boleh. Kyle dengan bangganya berkongsi bahawa anak perempuan sulungnya yang kedua mendapat pekerjaan besar di Agensi, ya tahu, syarikat hartanah bapanya, Mauricio , berlari. Sungguh go-getter. Kyle menjemput Kim ke perayaan besar Agensi, tetapi dia memberi amaran kepada Kim itu Iman akan hadir. Kim takut apa yang mungkin berlaku apabila terserempak dengan Rinna sekali lagi, tetapi dia berharap wanita itu dapat bersama-sama.

dikehendaki , bersiar-siar dengan basikal anaknya sambil memakai kasut tumit putih dengan stokin tiub (ada apa dengan itu?), memenuhi PK dalam pada isu wang itu Camille dibesarkan semasa makan malam. Dorit tetap jengkel dengan soalan Camille yang tidak putus-putus mengenai aliran tunai Dorit. PK menjelaskan bahawa kebankrapan itu berlaku pada tahun 2009. Sooo 10 tahun yang lalu! Tunggu—PK mempunyai anak perempuan lain? Siapa tahu? Kerana anaknya, Atlanta , baru sahaja berpindah ke negeri, dia tidak boleh menghadiri parti Agensi...yang bermakna dia tidak akan berada di sana untuk mengawal isterinya.

By the way, adakah anda menangkap Reality Blurb yang menjerit?! Awak boleh tekan di sini untuk membaca cerita itu.

Kisah Blurb Realiti RHOBHIa adalah malam acara Agensi dan wanita primp dan prep. Walaupun hujan, persembahan mesti diteruskan. Menurut Kyle, 'Kami menjual rumah dan seks.' Betul.

'Bolehkah kita bercakap tentang kuda garang saya?' Hei, Dorit. Kuda kuda tidak akan melindungi anda daripada kata-kata tajam Camille. Dorit dicedok oleh Denise dan suaminya, Harun . Denise dan Aaron kini kehilangan tempat tinggal kerana semua kerosakan kebakaran. Pasangan itu telah menjalani kehidupan hotel itu sehingga mereka dapat memikirkan di mana mereka ingin menetap. Dorit bersyukur kerana mempunyai Aaron dan Denise bersamanya petang ini, terutamanya kerana Aaron berjanji untuk 'melindungi' Dorit daripada Camille.

Teddy dan hubbynya mengalahkan Kyle dan Mauricio ke parti mereka sendiri. tipikal. Kyle suka membuat sesuatu tentangnya, tetapi kami sudah tahu itu. Kyle berlari berpura-pura menjadi Cik Agensi sendiri. Dia mengatakan perkara seperti betapa bangganya dia dengan 'apa yang telah kami bina' sebagai sebuah syarikat. Kyle, awak tidak membina apa-apa. Anda hanya memakai gaun merah yang terlalu memalukan untuk pencahayaan di pesta.

'Saya suka rambut palsu merah jambu.' Mari kita bincangkan bagaimana Erika dan Rinna sama-sama memakai rambut palsu untuk majlis ini. Apa sebenarnya yang sedang berlaku dan bagaimana boleh Mikey , pengarah kreatif Erika, ok ini lewk?!

Apabila Camille datang bersedia untuk uji bakatnya untuk menjadi suri rumah sepenuh masa dengan dua teman wanita rawaknya dengan jelas kelihatan seolah-olah dia berguling dalam-dalam, dia menjelaskan bahawa dia berasa seperti berada di sekolah menengah dengan wanita-wanita ini dan dia 'muak pada blok pencincang.' Dia bersedia untuk menentang mana-mana atau semua wanita yang berhadapan dengannya malam ini. Kyle memalsukan keterujaan dalam fesyen Kyle biasa apabila melihat Camille. Camille memanggil malam yang lain sebagai 'pertunjukan sial,' dan dia mengatakan bahawa dia tidak ok. Apabila Teddi memasukkan dirinya ke dalam perbualan dan cuba berkongsi pandangannya, Camille memberitahunya, “Tutup. Awak tidak berbaloi dengan masa saya.' woah. Camille pasti datang dengan senjata api. Teddi, tidak pasti APA yang perlu dilakukan, berundur seperti anak anjing dengan ekor di antara kakinya.

Teddi terserempak dengan Rinna dan Erika, kembar rambut palsu, semasa mereka memasuki parti. Dia memberitahu gadis-gadis itu bahawa Camille akan datang dengan hangat dan Erika kelihatan bersedia untuk menendang beberapa a*s. (Holy merokok! Adakah itu suami Camille? Jadi dia ADA.) Apabila Rinna meminta untuk berbual dengan Camille, Camille hanya berkata 'tidak.' Rinna kelihatan terkejut dengan perubahan mendadak hati Camille. Camille berkata, 'Saya benar-benar berjaya dan menyedari bahawa selepas memikirkannya, saya tidak perlu meminta maaf' kerana berpihak kepada LVP dan mengatakan perkara yang baik tentang dia, walaupun apa yang kumpulan mungkin fikirkan. Rinna nampaknya tidak dapat memahami alasan Camille, tetapi dia cuba menjelaskan bahawa dia empati terhadap situasi Camille. Camille memanggil Rinna gadis jahat yang sebenarnya, yang tidak sepenuhnya salah, hanya sedikit terputus daripada isu yang dihadapi.

Dalam pada itu, Kyle mengambil mikrofon untuk membuat ucapan, kerana dia jelas percaya bahawa parti Agensi ini adalah mengenai dirinya. Dia berjaya mengucapkan tahniah kepada suaminya, kerana dia telah bertukar daripada tujuh ejen kepada 485 ejen. Cukup mengagumkan. Akhirnya, Kyle berkongsi mikrofon dengan lelaki yang menjadikan semuanya mungkin, dan apabila Mauricio menamatkan ucapannya, Camille berhadapan dengan Dorit untuk meminta maaf. Dia memberikan 'Saya minta maaf' yang cukup tulus kepada Dorit, tetapi Dorit tidak sepenuhnya pasti dia harus menerima kata-kata Camille.

Apabila Camille kelihatan seperti turun dari tingkah laku agresifnya, dia menoleh ke Teddi dan berkata, 'Teddi, awak telah sangat menjengkelkan saya.' Camille mengambil masa ini untuk memberitahu Teddi bahawa dia tidak menghargai Teddi mencemuh anak perempuannya di lapangan terbang. Hah?! Dia mendakwa bahawa Teddi mempunyai masa yang sukar untuk bertanggungjawab atas tindakannya dan apabila Denise melibatkan dirinya, Camille menegaskan bahawa Denise 'undur'. Saya suka lelaki dalam beanie di latar belakang yang menonton wanita pergi tit for tat. Siapa dia dan mengapa dia tidak melompat masuk? Sebaik sahaja Camille berasa seperti dia telah memilih pergaduhan yang cukup untuk petang itu, dia keluar dengan air mata. “Saya baru sahaja kehilangan rumah dan pembantu saya. Saya sudah cukup.”

Walaupun Camille kecewa, parti itu diteruskan. Kyle yang baik hati membawa semua wain Provence ke acara itu supaya Denise, yang tidak dapat menghadiri perjalanan gadis-gadis itu, boleh mengambil bahagian dalam semua keseronokan yang mereka alami. Sila ambil perhatian sindiran itu.

Enam bulan kemudian…. Regina George Kyle menganjurkan makan tengah hari untuk gadis-gadisnya bercakap tentang LVP. Serius, berapa ramai daripada ini yang kita ada musim ini?! Anda hampir faham bahawa wanita ini menghabiskan 80% masa mereka bercakap tentang LVP, dan 20% selebihnya berharap orang lain membangkitkannya supaya mereka boleh menghinanya lagi! Tetapi saya menyimpang.

Semua orang cerah dan ceria dan SUPER teruja untuk berjumpa antara satu sama lain. Sememangnya, ia tidak mengambil masa yang lama untuk seseorang membangkitkan wanita itu, mitos, legenda: LVP. Dorit bertanya, 'Adakah anda melihatnya di Vegas?' LVP telah membuka satu lagi restoran yang berjaya di Las Vegas dan ini bermakna wanita-wanita ini mempunyai satu lagi sebab untuk bersikap iri hati.

(Kami dapat melihat sekilas pada enam minggu lebih awal. Kami dijamu Camille mencium a*s LVP, dan oleh itu, kami mendapati bahawa Camille menghadiri Pembukaan restoran LVP . Seseorang perlu memberitahu Camille bahawa dia tidak akan menjadi ahli pelakon sepenuh masa dalam rancangan ini...silang!)

Rinna memberitahu bahawa dia terserempak dengan LVP di garaj tempat letak kereta dan Kyle memberitahu gadis-gadis itu bahawa dia juga, pernah berjumpa dengan permaisuri. Kyle menerangkan bahawa LVP terkejut apabila terserempak dengannya dan Kyle meminta maaf atas pergaduhan mereka. Kyle tahu bahawa 'tiada apa yang akan berubah' apabila ia berkaitan dengan LVP. LVP tidak akan pernah berkata 'Saya minta maaf' dan dia pastinya tidak memberi Kyle peluang untuk memperbaiki keadaan. Kyle akhirnya mengakui bahawa dia pada dasarnya seorang yang mencuba dalam hubungannya dengan LVP. Apabila musim berakhir, wanita itu pergi ke meja dan berkongsi kejadian baru-baru ini dalam hidup mereka, tetapi tiada siapa yang akan dapat mencapai LVP, tidak kira betapa gigihnya mereka mencuba.

Denise- Berpindah ke Brentwood, masih bercakap tentang 'pengakhiran yang bahagia'...dan pelacur, saya pasti. membosankan.

Teddi- 'Saya membuat kesilapan apabila ia berkaitan dengan Dorit dan situasi anjing.' Anda boleh mengatakannya sekali lagi, tetapi secara positif, ia menjadikan anda persona yang tidak dapat dilupakan musim ini. Menjengkelkan, tetapi tidak dapat dilupakan.

Rinna- Meneruskan hidup sebagai wakil melalui 'anak perempuan model'nya, masih tidak pergi berkhemah bersama Harry Hamlin . Mencuba gaya rambut baharu pada reg. Cuba untuk kekal relevan. Kebiasaan.

Erika- Semuanya berlaku untuknya. itu sahaja.

Dorit- Masih dalam usaha mencari rumah baru (kemungkinan mereka tidak mampu untuk membayar bil mereka, menurut Camille). Pantai Beverly entah bagaimana masih berkembang maju. Pergi angka.

Kyle- 'Saya tidak mempunyai musuh.' LOL.

Secara berasingan, kami melihat kehidupan LVP sekali lagi—YAAAAS. Mendapat dia kembali, walaupun untuk seketika, adalah mengujakan. 'Lisa mempunyai banyak mahkota untuk dipakai,' tetapi dia tidak tergesa-gesa untuk menyelesaikan masalah dengan gadis-gadis itu, dan bolehkah anda menyalahkannya?

Troll bersulang bahawa 'yang terbaik akan datang' dan saya perlu menahan menguap. Beberapa akhir.

Foto Kredit: Nicole Weingart/Bravo

BERITAHU KAMI – APA PEMIKIRAN ANDA MENGENAI AKHIR RHOBH?