Ia kelihatan seolah-olah Kyle telah menjumpai dirinya rakan kongsi baharu pada episod ini Suri Rumah Sebenar Beverly Hills .

Provence, Perancis. Tempat indah yang dicemari oleh lima wanita dari Beverly Hills. Sambil bersarapan, wanita-wanita itu meneruskan kekesalan palsu mengenai rakan-rakan mereka di Malibu yang telah mengalami kemusnahan akibat kebakaran hutan. Erika berada dalam mood yang tidak baik kerana migrain, yang disebabkan oleh 'kurang tidur dan b*tch' yang mahu dia tersinggung dengan perkara yang dia tidak tersinggung.

Kerana ladang anggur tidak sampai 1:30, para wanita mempunyai waktu pagi untuk diri mereka sendiri. Menonton Teddy dan dikehendaki cuba bermain skuasy adalah menyakitkan—secara literal, sejak Dorit menghempas kepalanya ke dinding gelanggang. Saya akan menonton ulangan segera itu sekali lagi jika boleh. Mungkin ia mengetuk loghat palsu daripadanya?

Kembali ke Malibu, Denise dan suaminya, Harun , kembali ke Malibu. Mereka terkejut dengan kerosakan akibat kebakaran itu, tetapi mereka amat bersyukur kerana rumah mereka tidak hangus. Camille tidak boleh berkata sama. Dia terperangkap mengutip serpihan rumahnya yang terbakar (sila ambil perhatian bahawa suaminya tidak kelihatan di mana-mana-adakah lelaki itu hanya disewa untuk majlis perkahwinan?!). Ia adalah pemandangan yang menyedihkan.

Sudah tiba masanya untuk ladang anggur-sememangnya, wanita sedang diangkut ke sana melalui helikopter. Tunggu—apa yang berlaku dengan ketakutan Kyle terhadap ketinggian? Dia pasti terlupa seketika supaya dia boleh bercakap besar tentang cara dia merancang perjalanan dengan bergaya. Dia menepuk belakang dirinya kerana berani sepanjang penerbangan, dan (tidak lama kemudian) mereka mendarat di Luberon, ladang anggur yang dikunjungi wanita. Ia benar-benar menakjubkan dan kemudian kiraan wain bermula. Selepas merasai kira-kira 11 wain, semua orang kenyang...kecuali Erika.Erika sedar Sally, kerana migrainnya. Dia tidak mempunyai banyak kesabaran untuk wanita yang lain. Saya tidak salahkan dia. Maksud saya, saya suka rosé sama seperti gadis seterusnya, tetapi sekali Iman memulakan infomersialnya untuk 'Rinna Rosé' dia telah mematikan saya sepenuhnya. Rinna menjelaskan bahawa dia 'tidak pernah benar-benar suka' LV P 's rosé dan terus menyamar sebagai LVP. Ini menyebabkan wanita-wanita mabuk itu meletus dalam ketawa. Teddi menjerit, 'Saya mahu menghabiskan hari dengan Rinna melakukan tanggapan.' Menarik. Bukankah Kyle HANYA menghina Rinna kerana menyamar sebagai Erika pada malam sebelumnya, tetapi SEKARANG tidak mengapa?!

Erika kelihatan seperti dia akan mengalahkan seseorang. Jika wanita ini mempunyai separuh otak, mereka akan berhenti sementara mereka berada di hadapan. Ia kemudiannya dicadangkan bahawa (selepas mengambil terlalu banyak wain), mereka harus memanggang semua wanita. Ironinya, Kyle adalah orang pertama yang melompat ke atas kereta muzik dan bertindak seolah-olah dia adalah Dorit. Dorit membalas, 'Saya tidak terkejut anda tidak mempunyai pekerjaan lakonan sejak anda berumur tujuh tahun.' Boom. Semasa perkara ini berlaku, Erika kelihatan bingung. “Ia adalah tanggapan demi kesan dan tiada siapa di sini yang tersinggung.” Erika, anda membuat perkara yang sangat baik, memandangkan Teddi dan Kyle telah menunjukkan kesesuaian mutlak malam sebelumnya tentang kostum Erika Jayne Rinna.

Entah bagaimana, mereka berjaya keluar dari panggang dan ladang anggur hidup-hidup...tetapi hampir-hampir sahaja. Teddi, Dorit dan Kyle benar-benar sia-sia dan berkongsi van kembali ke chateau. Teddi menyatakan bahawa malam tadi kasar dengan Erika. Dorit cuba untuk meredakan keadaan, tetapi apabila Teddi dan Kyle bersama, mereka menyerang sesiapa sahaja yang tidak berfikiran sama seperti mereka. Mengenai Erika, Kyle membalas, 'Kadang-kadang dia berasa jengkel apabila bergaul dengan kami.' Ya, itu sebab anda menjengkelkan.

Beberapa jam kemudian, Erika adalah satu-satunya yang menepati masa untuk makan malam, kerana gadis-gadis lain mabuk dan terlalu sibuk memakai pakaian $6,000. Semasa makan malam, Teddi menjelaskan bahawa kerana dia membesar tanpa banyak struktur, dia lebih suka memesan hari ini. JELASNYA, Kyle berasa seolah-olah dia dan Teddi berkongsi zaman kanak-kanak yang sama, yang seterusnya membawa kepada pesta cinta 2k19 antara Teddi dan Kyle. Kami penonton dapat melihat betapa rapatnya kedua-dua mereka (sejak LVP telah berhenti muncul di rancangan itu, sudah tentu) dan mengalami persahabatan yang baru. Gag.

Erika dengan tabah menyatakan bahawa dia berasa lebih selesa dan selamat kerana 'awan gelap telah dialih keluar' daripada kumpulan itu. Dia merujuk kepada LVP. Kyle secara kasar mencelah Erika untuk berkongsi pendapatnya yang tidak diingini tentang topik itu, dan itu membuatkan Erika tidak tahu apa-apa. Di sini dia bercakap tentang betapa gembiranya kumpulan ini membuatnya dan kemudian Kyle perlu merosakkannya. Pergi angka.

Apabila malam sebelumnya dibincangkan, sekali lagi, Erika mendakwa bahawa dia merasakan seolah-olah Teddi dan Kyle memaksanya untuk merasakan cara tertentu tentang isu Farrahween. Adakah ia Hari Groundhog ?! Mengapa kita bercakap tentang ini lagi? Erika mengingatkan Kyle bahawa, “Apa yang pelik ialah awak mengambil berat! Apa yang pelik ialah awak mencapai sesuatu!' Cara untuk menutup Erika lagi, Kyle. Dia baru sahaja berkata dia membuka diri kepada kumpulan itu, tetapi kini dia sedang dalam perjalanan untuk memotong wanita itu. Kyle boleh mencium tiket VIP Erika Jayne selamat tinggal jika dia mengekalkan tingkah laku ini!

Dengan itu, Teddi meninggalkan meja dan Dorit mengikut. Saya mula menyedari betapa dibom gadis-gadis ini sebenarnya pada ketika ini. Saya juga mula bimbang bahawa suara-suara akal kini adalah Dorit, Rinna, dan Erika. Dunia datang untuk apa? Erika meminta diri dari meja, yang memberi Kyle masa yang cukup untuk memberitahu Rinna, 'Saya rasa dia berada dalam mood yang tidak baik dengan kita sepanjang masa.' KENAPA KITA MASIH BERCAKAP TENTANG INI, KYLE? Saya rasa dia hanya tersinggung kerana Erika tidak menciumnya kerana merancang perjalanan ke Perancis.

Kyle sangat mabuk sehingga dia terlupa apa yang dia katakan sebaik sahaja Erika menyertai semula kumpulan itu. Teddi hanya melakukan apa sahaja yang Kyle lakukan. Bersama-sama, mereka berdua memberitahu Erika bahawa mereka merasakan dia hanya bertolak ansur dengan mereka dan dia sebenarnya tidak suka menghabiskan masa dengan wanita lain. Untuk itu, Erika menjawab, 'Saya berasa agak dibuli sekarang.' Erika tidak menikmati tekanan dan elegan meninggalkan meja.

Dorit dan Rinna mendesak Kyle pergi berjumpa Erika dan membincangkan isu yang dihadapi. Erika, secara mengejutkan, membenarkan Kyle masuk ke dalam biliknya dan mencadangkan agar dia dan Kyle 'berterus terang' pada waktu pagi. Ini terutamanya kerana Kyle sangat dibom sehingga dia tidak dapat membentuk ayat dengan betul. Kenapa dia masih belum melakukan perpecahan?!

Sementara itu, Rinna berlakon seperti Dr. Phil dengan Teddi yang menggerutu. Bagaimana dia sampai ke tahap itu, saya tidak tahu, tetapi Teddi adalah bencana. 'Saya tidak boleh dijangka menjadi kompas moral untuk semua orang sepanjang masa.' Saya suka bagaimana Rinna pada dasarnya meletakkan Teddi di tempatnya. Teddi mencemuh bahawa dia merasakan seolah-olah Erika palsu. Teddi dalam keadaan mabuk menangis dan menjelaskan bahawa dia hanya mahu membetulkan segala-galanya. Saya rasa kita semua pernah berjumpa dengan Teddi. Anda tahu, gadis mabuk yang menangis di parti itu yang mahu segala-galanya menjadi 'hebat' sepanjang masa.

Baru pukul 10:32 dan rumah ini ranap. Teddi sah tidak boleh berjalan dan Rinna kelihatan letih selepas berurusan dengan BSnya. Rinna melarikan diri Teddi sebentar untuk pergi memeriksa Erika. Bolehkah kita membincangkan bagaimana Erika memakai t-shirt Erika Jayne? Itu menakjubkan. Rinna memberitahu Erika bahawa mengenai Teddi, 'Terdapat banyak unjuran yang sedang berlaku.'

Teddi mendapati dirinya mempunyai darah segar untuk menangis—Dorit dan Kyle. Teddi mendakwa 'semua orang membenci saya.' Semasa Kyle dan Teddi mengadakan pesta cinta, Dorit mencebik dan membulatkan matanya ke arah kamera. Pada pukul 11:35, Teddi yang menghina memanggil Rinna dari tab mandi. Rinna sah basah kuyup dan P*SSED untuk mencari Kyle di atas katilnya. Kyle dan Teddi bermain permainan ini berulang-alik, berlari dari bilik ke bilik, mengelak cip, dan akhirnya merebahkan diri di atas katil. Kyle, tidakkah anda sedar mengapa tiada siapa yang suka bergaul dengan anda dan Teddi? Kamu berdua memang menjengkelkan. Nasib baik dengan mabuk itu esok…

BERITAHU KAMI – APA PEMIKIRAN ANDA MENGENAI EPISOD RHOBH?