Lala Kent telah mengakui mempunyai titik lembut dalam hatinya untuk James Kennedy pada masa lalu, tetapi adakah dia memberinya peluang lagi selepas itu dis terbarunya ditujukan kepada tunangnya , Randall Emmett ? Juga di bawah, lihat siaran terbaru Lala yang membuat orang ramai membuat spekulasi jika dia mendapat rancangan spinoff tentang perkahwinannya yang akan datang!

Menurut laporan baru-baru ini, sumber telah bercakap mengenai Peraturan Vanderpump pemikiran bintang tentang perdamaian masa depan dengan DJ yang dilanda drama. Sumber itu mendedahkan bahawa walaupun mereka mengalami banyak suka dan duka, Lala mendoakan yang terbaik untuk pelakonnya.

'Lala tidak berminat untuk membaiki apa-apa dengan James, tetapi pada masa yang sama, dia mendoakan dia tidak ada niat buruk sama sekali selepas mereka berbaik-baik beberapa minggu lalu,' kata sumber yang rapat dengan Lala kepada Kehidupan Hollywood . “Sejujurnya dia mendoakan kesejahteraannya. Tetapi, Lala sangat tersentuh dan keliru selepas mereka bercakap dan kemudian James pergi dan mengorek dia dan Randall tidak lama kemudian. Dia sangat keliru dengan keseluruhan situasi dan berasa seperti dia benar-benar tidak matang.'

Beberapa minggu lalu, ketika penggambaran bermula pada musim kelapan yang akan datangPeraturan Vanderpump, Lala dan James mengejutkan peminat dengan bersatu semula di studio dan berkongsi beberapa foto antara satu sama lain di halaman Instagram mereka. Kemudian, beberapa hari kemudian, selepas James mengejek Randall dengan menyindirnya perselisihan yang tidak kemas dengan 50 Sen , Lala memadamkan foto gembira mereka. James mengikutinya dengan memadamkan imej yang dikongsinya.

Dalam siaran Instagram James, dia memberi kapsyen pada imej, 'SAYA MAHU WANG SAYA SEBELUM [ISNIN],' merujuk $1 juta yang diminta oleh rapper itu kepada Randall .'James menjemput Lala untuk bekerja pada muzik dengannya dan dia dengan senang hati mewajibkan, namun, dia cepat tersinggung apabila James mengambil gali, sama ada ia menyeronokkan atau tidak, di Randall,' jelas sumber kedua. 'Itu hanya melampaui batas untuknya dan dia sangat melindungi.'

Dalam berita Lala Kent yang lain, dia baru-baru ini membuat catatan di media sosial yang kini adaPeraturan Pampeminat tertanya-tanya sama ada dia akan mendapat rancangan spinoff sendiri tentang dirinya perkahwinan yang akan datang kepada tunang Randall.

Pada 12 Julai, Lala berkongsi foto di halaman Instagramnya dan Randall bergambar di luar pejabat Evolution Media. Evolution kebetulan adalah syarikat pengeluaran yang menghasilkan beberapa rancangan Bravo yang popular, sepertiPeraturan Vanderpump, yangSuri Rumah Sebenar Orange County, dan jugaSuri Rumah Sebenar Beverly Hills.

'Pasangan yang bergerak bersama tetap bersama @randallemmettfilms,' tulis Lala sebagai kapsyen siarannya.

https://www.instagram.com/p/Bz09gtSF-6X/

Penerbit Randall juga menyiarkan imej yang sama padanya media sosial halaman, mencadangkan bahawa dia mungkin terbuka untuk penggambaran perkahwinannya untuk Bravo.

Awal tahun ini, pasangan itu mengumumkan tarikh perkahwinan mereka, memberitahu peminat bahawa mereka merancang untuk mengikat tali pertunangan pada 18 April tahun depan.

Kredit Foto: DFree/Shutterstock.com, Kathy Hutchins/Shutterstock.com