Adakah Suri Rumah Sebenar Beverly Hills bintang Lisa Vanderpump masih berkawan dengan Mohamed Hadid ?

Anda mungkin mengenali pemaju hartanah yang berjaya Mohamed dari musim lalu RHOBH. Dia bukan sahaja kawan rapat Lisa, tetapi dia juga bekas suami kepada bekas suri rumah dan supermodel. Yolanda Hadid . Hakikat bahawa Mohamed tidak banyak dilihat dalam rancangan itu dalam beberapa musim kebelakangan ini menyebabkan peminat percaya dia dan Lisa berada di luar. Walau bagaimanapun, siaran Instagram baru-baru ini membuktikan sebaliknya.

Dalam catatan itu, Mohamed kelihatan duduk selesa dengan pemilik Vanderpump Dogs di suaminya Ken Todd majlis hari jadi intim.

'Ia sangat indah untuk berhubung dengan sahabat saya yang paling saya sayangi dan sentiasa baik,' tulis pemaju hartanah itu. “Puan semua puan.. Bakat yang tiada batasan. Hati yang lebih besar daripada bulan.. Satu-satunya. @Lisavanderpump Pada Hari Lahir ken????”Lihat siaran ini di Instagram

Catatan yang dikongsi oleh Mohamedhadid. (@mohamedhadid)

Lisa dan Mohamed didakwa bertengkar beberapa tahun lalu selepas Lisa bercakap negatif tentang pertempuran Yolanda dengan penyakit Lyme . Ibu kepada tiga anak berusia 55 tahun itu mendedahkan dalam rancangan itu bahawa dua daripada anaknya, Bella Hadid , 22, dan Anwar Hadid , 20, juga membawa penyakit itu. Berita itu kembali kepada Mohamed bahawa Peraturan Vanderpump star telah mempersoalkan kesahihan dakwaan mereka tentang mempunyai Lyme. Ini telah menjejaskan persahabatan mereka.

Dari kelihatannya, dua peminat Beverly Hills yang lebih kaya daripada kaya telah menebus kesalahan dan meletakkan perselisihan pendapat mereka. Mohamed pastinya masih sangat rapat dengan pasangan Bravo-lebrity.

Kredit Foto: Jeffrey Mayer/MEGA, Bill Davila/startraksphoto.com