The Peraturan Vanderpump pelakon mengalami 'sh**ty a**' reunion pada hari Jumaat dan selepas itu, mereka menuju ke Las Vegas untuk meraikan pembukaan daripada Lisa Vanderpump Bar baharu, Taman Koktel Vanderpump.

Menurut laporan baru, lelaki dan wanita persembahan itu membentuk barisan bersatu di acara itu kerana mereka foto yang dikongsi dan video di halaman media sosial mereka tetapi pada hari berikutnya, terdapat jurang yang jelas antara mereka kerana mereka menikmati masa mereka di kolam.

Pada 31 Mac, Muka surat Enam mendedahkan bahawa budak jahat rancangan itu, James Kennedy , telah disertai oleh teman wanita Rachel Leviss dan kawan Jesse Montana pada petang Ahad sebagai pelakon bersamanya, Scheana Marie , Kristen Doute , Stassi Schroeder , Tom Schwartz , dan Peter Madrigal , menikmati hari di bawah sinar matahari hanya beberapa langkah di kabana mereka sendiri.

Kedua-dua kumpulan berasingan dilaporkan menjaga jarak mereka untuk sebahagian besar. Tom Sandoval dan Max Vanderpump juga kelihatan di kolam.

Semasa pembukaan bar Lisa pada petang Sabtu, James menyifatkan rakaman perjumpaan itu sebagai 'pedas, manis dan masin pada masa yang sama' kerana teman wanita Raquel berkata dia 'melewati' pertemuan semula pertamanya.'Kita berjaya. Kami semua terselamat,” kata Scheana mengenai sesi penggambaran di Instagram, melalui Kami Mingguan .

“Hampir, hampir tidak!” Jax membalas. “Ini adalah perjumpaan paling gila yang pernah kami alami sepanjang tujuh tahun kami berada di dalam rancangan itu. Seperti, turun tangan.”

Bagi Kristen, dia dilihat menangis selepas acara itu ketika dia memberitahu penonton dalam taliannya tentang 'pertemuan semula sh**ty a**' sambil memeluk anjingnya.

'F**k ini,' katanya.

Kristen kemudian berkongsi satu siri lirik daripada 'I'm Sensitive' Jewel.

'Saya fikir saya mungkin terbang hari ini hanya untuk menafikan semua perkara yang anda katakan,' mesejnya dibaca. 'Tidak memerlukan bakat untuk mengatakan kata-kata anda boleh menghancurkan perkara yang ghaib jadi sila berhati-hati dengan saya, saya sensitif dan saya ingin kekal seperti itu.'

Di tempat lain, Ariana Madix memberitahu peminat pada hari Ahad bahawa 'pertemuan semula itu memberi [dia] kekecewaan' dan Stassi bergurau bahawa 'hanya ada 364 hari lagi sehingga saya perlu bertahan dengan satu lagi pertemuan semula.'

Peraturan Vanderpumpmusim ketujuh disiarkan pada hari Isnin jam 9 malam. di TV Bravo.

Kredit Foto: Francis Specker/PA Wire/Gambar Stok Alamy