Bethenny Frankel sedang dipanggil oleh Pandangan hos bersama Sunny Hostin.

Pada Khamis, 13 Jun, episod rancangan bual bicara itu, Sunny menjelaskan bahawa dia telah melihat keterlaluan Bethenny secara langsung selepas episod Rabu Suri Rumah Sebenar New York City . Semasa episod itu, Bethenny Frankel hilang kerenah dia apabila berhadapan luann delesseps tentang menjadi mementingkan diri sendiri .

Semasa membincangkan episod dan pecahan Bethenny, Meghan McCain meneka bahawa Bethenny mengalami 'serangan panik kesedihan', kerana dia membawa isu lama, termasuk kerugian mengejut bekas teman lelakinya Dennis Shields kepada tidak sengaja pengambilan dadah berlebihan.

Tetapi Sunny tidak bersetuju dan mengulangi cerita tentang interaksi negatifnya dengan Bethenny sejak beberapa tahun lalu.

'Saya tidak kenal Bethenny, tetapi saya pernah melihat dia berkelakuan begitu di pantai apabila dia menjerit kepada anak-anak saya,' Sunny mula menjelaskan, mendedahkan bahawa penerbit memberitahunya untuk tidak membincangkan isu itu dalam rancangannya. alat dengar. 'Mereka memberitahu saya untuk tidak bercakap mengenainya di telinga saya.'Sunny bagaimanapun terus menjelaskan kejadian itu.

'Saya cuma cakap, saya pernah nampak perangai macam tu bila Bethenny menjerit pada anak saya di pantai,' sambung Sunny. “Pada waktu tengah hari dan anak saya kira-kira 7 tahun bermain dengan kanak-kanak lain pada kira-kira pukul 2 petang dan dia berkata bahawa anaknya sedang tidur di dalam dengan tingkap terbuka dan anak-anak kami terlalu bising. Pantai.'

'Saya pergi ke sana dan berdiri di hadapan anak saya dan saya menjerit kepadanya dan memberitahu orang dewasanya bercakap dengan orang dewasa,' tambah Sunny. 'Dan dia tahu saya bercakap benar.'

Ini bukan kali pertama Sunny meluahkan rasa tidak sukanya terhadap Bethenny. Baru tahun lepas, mereka berdua masuk ke dalam a perang Twitter atas tuduhan bahawa Bethenny menghebahkan usaha amalnya adalah mementingkan diri sendiri. Sunny merasakan bahawa Bethenny hanya membantu supaya dia mendapat beberapa akhbar positif, termasuk berjalan di sekitar kawasan yang dilanda bencana dengan kru kamera.

LUANN DE MENGURANGKAN KEBAKARAN DI BETHENNY OVER MIAMI LETUP!

Bethenny membalas dan menyatakan bahawa sebahagian besar usaha amal dan lawatannya ke zon bencana tidak dirakamkan oleh kamera.

Kredit Foto: Janet Mayer/Startraksphoto.com, JOHN NACION/startraksphoto.com