Bethenny Frankel muncul pada malam tadi Tonton Apa Yang Berlaku Secara Langsung , di mana dia bercakap tentang perselisihannya baru-baru ini Sunny Hostin dan Kelly Bensimon .

Sebelum menangani komen Kelly tentang tidak mempedulikan kehamilannya dengan anak perempuan Bryn, yang Suri Rumah Sebenar New York City star mencetuskan perbalahan Twitter yang tidak kemas dengan Pandangan hos bersama Sunny Hostin. Ini mengakibatkan Sunny disekat.

Selepas ditanya tentang dakwaan Sunny tentang Bethenny menjerit kepada anaknya di pantai , bintang realiti itu berkata dia tidak tahu apa yang berlaku antara mereka.

'Saya fikir dia telah minum atau mengambil ubat-ubatan,' Bethenny disyaki .

'Saya tidak mengenalinya,' tambahnya.Berikutan cadangan Bethenny yang mengejutkan itu, Sunny membalas di Twitter dengan menuduhnya memfitnah. Sunny juga meminta rakannya Regina Jansen untuk bercakap tentang apa yang telah dia saksikan.

“Tidak menghairankan bahawa personaliti TV Realiti yang menjerit dan membuli kanak-kanak kecil di pantai berbohong. Tetapi saya mempunyai saksi [Bethenny],” Sunny tweeted . “[Regina Jansen] sila ambil kira. #resit Oh dan [Bethenny] – fitnah tidak comel…….”

Sunny Hostin menuduh Bethenny Frankel melakukan Fitnah

“Ditandatangani bersama!” balas Regina. “Bethenny awak menjerit pada anak-anak kita bermain di siang hari. Saya berada di dalam rumah & mendengar anda menjerit kepada anak-anak kecil kami supaya merendahkan suara mereka kerana bayi anda sedang tidur. Mendengar anda & tertanya-tanya 'Mengapa wanita gaun ini menjerit di atas pagar pada anak saya?' [Sunny] mengendalikannya.'

Selepas Sunny dan Regina berkongsi siaran mereka tentang Bethenny, tidak lama kemudian Sunny disekat.

Bagi Kelly kenyataan terkini pada Keluar di Alam Liar podcast, Bethenny menyelar bekas bintang bersamanya kerana bertindak gila.

“Betul ke? Jika anda ingin melihat kegilaan, dengarkan itu. Jangan membacanya kerana Dorinda berkata, ‘Saya mendengarnya dan ia seperti menonton Pulau Menakutkan.’ Jadi saya akan mempromosikan orang-orang ini yang duduk di sana cuba berlagak normal sedangkan dia seperti, ‘Saya seperti sebenar. Saya hidup dan… saya. Dan Andy membenci saya kerana saya berada di Majalah Shape dan saya memakai legging.'”

'Jika dia mahukan pembenaran daripada Scary Island, ini adalah Scarier Island,' tambah Bethenny.

Semasa wawancara podcast Kelly, dia mendakwa bahawa Bethenny cuai semasa mengandung dengan anak perempuannya.

'Dia hamil sepanjang masa ini dan menghadapi masalah serius dengan anak dalam kandungannya dan dia terbang berulang-alik berpura-pura membuat penggambaran dengan bapanya yang hampir mati di LA, tetapi sebenarnya hanya merakam dalam kereta dan tidak pernah melihatnya,' dakwa Kelly pada 3 Jun 'Dan saya seperti - awak mahu saya membuat penggambaran dengan seorang wanita yang langsung tidak mengambil berat tentang anaknya di dalam perutnya? Dia seperti, 'Oh, jika saya mengalami keguguran apa pun.'

Suri Rumah Sebenar New York Citymusim 11 disiarkan pada hari Rabu pukul 9 malam. di TV Bravo.

Foto Kredit: lev radin/Shutterstock.com, JOHN NACION/startraksphoto.com