Seorang yang berani mengaku bercium Tonton Apa Yang Berlaku Secara Langsung tuan rumah, Andy Cohen !

Membelek Keluar bintang Jeff Lewis tidak pernah seorang untuk menyimpan rahsia atau menahan perasaannya , yang terbukti berikutan majlis makan malam baru-baru ini yang dihadirinya bersama bekas Suri Rumah Sebenar Beverly Hills bintang Lisa Vanderpump .

Dalam treler video yang dikeluarkan baru-baru ini untuk rancangan baharu Lisa, theRHOBAalum menjadi hos kepada Jeff untuk majlis makan malam 'sedikit lebih peribadi' untuk rancangannya yang akan datang,Terlalu dilayan, dan dia pasti menumpahkan sedikit teh yang dihidangkan oleh Lisa.

'Saya mencium Andy Cohen,' Jeff boleh didengar memberitahu Lisa dalam treler rancangan itu.Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Lisa Vanderpump (@lisavanderpump)

Bercakap tentang Andy - yang telah belum nak komen pada ciuman yang dikatakan - Jeff juga munculWWHLpada bulan Februari dan secara bebas menawarkan beberapa suri rumah sedikit nasihat dalaman rumah.

Andy mula-mula dibesarkan Shannon Beador dan potret diri gergasi itu Suri Rumah Sebenar Orange County bintang telah mempamerkan dengan bangganya di gimnya, tetapi Jeff mengakui itu sebenarnya ideanya dan dia baik-baik saja dengannya.

'Lihat ... jika ia akan pergi ke mana-mana, ia akan pergi ke gim, atau ia akan pergi ke garaj,' katanya kepada Andy, mengikut Hidangan Harian. 'Saya mempunyai potret diri saya yang ada di garaj.'

Kemudian, Andy mahukan pendapat hos radio itu Lisa Barlow rumah yang agak kosong – yang dipaparkan pada Suri Rumah Sebenar di Salt Lake City – dan bertanya sama ada terdapat 'apa-apa yang boleh mereka lakukan untuk meningkatkannya.'

“Rumah itu sangat … bersih, tetapi sedikit steril,” dakwa Jeff.

Sudah tentu, Andy terpaksa bertanya kepada penghias dalaman tentang pelamin itusuri rumahbintang nampaknya sangat memuja, yang mungkin diperhatikan oleh peminat Jennifer Aydin berada di rumah Suri Rumah Sebenar New Jersey dan dalam Mary Cosby rumah.

'Saya rasa ia tidak perlu,' dia menyindir. 'Maksud saya, lihat, saya pasti boleh mempunyai takhta di seluruh rumah saya. Tetapi lihat: Saya duduk di kerusi biasa.

Sejak Andy menyebut Mary, kawannya Jeff tidak dapat menahan dirinya dan mula berkongsi fikirannya tentang Mary.

'Ya, saya gembira anda membangkitkan perkara itu kerana saya akan bercakap dengan anda di luar kamera,' kata Jeff. “Saya perasan, anda tahu, saya menonton sepanjang musim. Saya perasan bahawa [Mary Cosby] sangat terputus hubungan daripada pelakon.”

Dia menambah, “Ketika saya menonton rancangan itu, saya perasan ketiadaannya. Dan kemudian apabila dia bersama pelakon, dia langsung tidak berhubung dengan mereka. Saya mencadangkan pelakon semula Mary.'

Walau bagaimanapun, Andy mempertahankan pendatang baru Bravo dan memberitahu Jeff untuk menangguhkan pendapat sehingga selepas pertemuan semula.

'Nah, tonton perjumpaan itu dan kemudian beritahu saya jika anda masih berasa begitu,' Andy mengusik. “Sebab… saya tidak tahu. Saya tidak tahu.”

Sekarang bahawa tiga bahagian ROSLCperjumpaan semula telah disiarkan, tidak jelas sama ada Jeff telah mengubah pendapatnya tentang Mary kerana dia masih belum mengulas.