Thomas Ravenel telah dilaporkan telah mengemukakan bukti di mahkamah yang dia percaya membuktikan bekas teman wanitanya, Kathryn Dennis , 'bersubahat' dengan bekas pengasuhnya, Subuh , WHO menuduhnya melakukan serangan seksual .

Menurut laporan baru, Thomas baru-baru ini memfailkan dokumen yang dilaporkan menunjukkan bahawa Kathryn bekerja dengan Dawn dan dia Pesona Selatan pengeluar pada kes serangan seksual yang difailkan terhadapnya berhubung dakwaan insiden pada Disember 2015.

Pada 15 Julai, Letupan berkongsi butiran mengenai dokumen yang difailkan oleh Thomas, menjelaskan bahawa rekod telefon Kathryn mengesahkan dia dan Dawn berhubung antara satu sama lain sebelum dan pada hari Dawn memfailkan tuntutan serangan seksual terhadap Thomas.

Thomas berkata dalam dokumennya bahawa bekas pengasuhnya mula-mula membuat tuduhan terhadapnya pada 2015 kerana 'dia kecewa' bahawa dia 'mengupah pengasuh tambahan, Diedre, untuk menjaga Kersie dan Saint.' Mengenai mengapa Dawn menunggu hampir tiga tahun untuk membuat aduannya, Thomas mengesyaki dia berbuat demikian untuk membalasnya meminta Kathryn menyerahkan ujian dadah di tengah-tengah pertempuran hak penjagaan mereka.

“Pada Ahad, 6 Mei 2018, saya meminta Kathryn menyerahkan ujian dadah untuk menjangkakan pengantaraan kami yang akan datang untuk membincangkan perubahan dalam lawatannya dan nafkah anak. Saya perlu tahu dia bebas dadah untuk menawarkan lebih banyak masa. Keesokan harinya…. Pada hari saya ‘membuat’ Kathryn tunduk kepada ujian dadah, Dawn pergi ke polis dan memfailkan aduan jenayah terhadap saya.”Menurut rekod telefon Kathryn, dia dan Dawn bersuara dua kali pada hari Subuh pergi ke polis. Tidak lama selepas perbualan kedua mereka, Kathryn menelefon salah seorang daripadanyaPesona Selatanpengeluar.

Thomas juga mendedahkan salah satu penyata kad kredit Kathryn termasuk caj $20,000 daripada firma guaman pada hari Dawn memfailkan aduan jenayahnya terhadapnya.

Pada penghujung tahun lepas, Kathryn memfailkan hak penjagaan tunggal daripada Kensington, lima, dan Saint Julien, tiga, bulan ituPesona Selatanmemulakan penggambaran musim keenam. Menurut Thomas, dia berkemungkinan melakukan ini kerana jalan cerita musim limanya berdasarkan usahanya untuk mendapatkan 50/50 hak penjagaan anak-anak mereka dan pemfailan hak penjagaan penuh akan menjadi kesinambungan daripada itu.

'Fajar mendedahkan kepada umum dan memfailkan aduan jenayah terhadap saya adalah peluru yang dia percaya dia perlukan untuk melakukannya,' tambahnya.

Pesona Selatanmusim enam disiarkan pada hari Rabu pukul 8 malam. di TV Bravo.

Foto Kredit: Bravo TV