Thomas Ravenel bekas teman wanita, Luzanne Otte , bersuara menentang Pesona Selatan bintang pada tumit banyak tuntutan serangan seksual terhadapnya.

Sebagai bintang realiti dan bekas ahli politik masih dalam siasatan oleh polis di Carolina Selatan, dan oleh Bravo TV , Luzanne berkongsi butiran hubungan temu janji lepasnya dengan Thomas sambil turut menuduh dia dan teman wanitanya sekarang Ashley Jacobs buli siber dan mengganggunya.

Luzanne, seorang graduan Harvard berusia 37 tahun yang belajar undang-undang, juga mendakwa bahawa Thomas pernah memberitahunya bahawa dia berharap bekas dan ibunya kepada dua anaknya, Kathryn Dennis , akan terlebih dos. Mula-mula, Luzanne bercerita tentang cara dia bertemu dengan Thomas.

“Saya bertemu Thomas pada musim bunga 2017 di pesta koktel yang dianjurkan oleh Patricia Altschul di Charleston. Pada masa itu, saya tidak berminat dan tidak menerima jemputan seterusnya,” dedah Luzanne kepada Berita Fit ' Amy Feinstein. 'Pada bulan Jun, Thomas bertemu dengan Patricia di mana dia mendedahkan bahawa wanita yang dia telah dating, Ashley Jacobs , adalah 'bukan wanita yang besar' dan dia mahu bersama seorang wanita yang berpendidikan dan berbudaya. Thomas meminta Patricia bercakap dengan baik dan mengesahkan hasratnya untuk berpisah dengan Ashley untuk bertemu dengan saya.”

Selepas beberapa minggu berkenalan, Thomas meminta Luzanne berpindah ke Charleston dan juga bertanya sama ada dia akan munculPesona Selatan. Luzanne berkata tidak kepada kedua-duanya, tetapi akhirnya peristiwa yang berlaku semasa malam menakutkan di rumah Thomas yang menyebabkan dia memutuskan hubungan mereka.“Kami telah pulang ke rumahnya selepas apa yang saya fikirkan sebagai makan malam yang menyenangkan dan saya sedang menyusun barang-barang untuk pulang. Saya mendengar jeritan dari tingkat bawah dan menyangka Thomas sedang menelefon. Saya melihat ke luar untuk melihat bahawa saya yang Thomas jerit, dan dia menghentak-hentak tangga,” kongsi Luzanne.

Luzanne Otte dan Thomas Ravnenel

Foto Luzanne dan Thomas semasa mereka berpacaran

Menurut Luzanne, Thomas seolah-olah berada dalam keadaan khayal ketika dia menjerit kepadanya dan menuduhnya menipunya dengan jirannya, yang tidak pernah ditemuinya.

'Dia mendekati saya dan cuba menakut-nakutkan saya secara fizikal, menyudut saya selama seminit, tetapi saya dapat mengelilinginya,' jelasnya. 'Dia betul-betul di muka saya, menjerit. Dia tidak memukul saya, tetapi ia hampir lebih menakutkan daripada dipukul. Dia kelihatan hampir dirasuk.”

Walaupun Luzanne memilih untuk berdiam diri pada masa itu, dia tahu dia terpaksa bersuara selepas mendengar dakwaan yang dibuat terhadap Thomas oleh Ashley Perkins , yang mendakwa ibunya telah diserang secara seksual olehPesona Selatanbintang pada 2015, dan pengasuh Thomas, Dawn, yang mendakwa dia dirogol .

Berikutan pertemuan mereka, Thomas meminta maaf kepada Luzanne tetapi dia enggan terus berkencan dengannya dan menghantar surat kepadanya di mana dia secara rasmi menamatkan percintaan itu. Sebaliknya, Luzanne berkata Thomas dan teman wanitanya , Ashley Jacobs , mula mengganggunya di media sosial sebelum menuduhnya mengintai mereka.

“Semuanya bermula pada akhir Januari, enam bulan sejak kali terakhir saya melihat Thomas, atau bercakap dengannya. Thomas dan Ashley Jacobs telah menyiarkan nama pertama saya di seluruh media sosial selama beberapa hari,” kongsinya. “Kali pertama saya melihat nama pertama dan terakhir saya dicetak adalah pada blog gosip, ditadbir oleh rakan Thomas dan Ashley. Ini berterusan berulang kali, dan saya dituduh mengintai dan mahukan hubungan dengan Thomas. Kedua-dua perkara itu tidak benar.”

'Ancaman fizikal adalah yang paling menakutkan, tetapi akaun yang dibuat untuk menyamar dan mengejek keluarga saya adalah yang paling menyakitkan,' dedah Luzanne. 'Diganas selama lima bulan tanpa gangguan telah mengubah pandangan saya tentang kemanusiaan.'

Kerana dakwaan gangguan yang dia terima daripada pasangan itu, Luzanne telah mengambil tindakan undang-undang terhadap mereka dan pada bulan Februari, dia menghantar mereka masing-masing Perintah Berhenti dan Berhenti. Dia juga melaporkan beberapa insiden kepada pihak berkuasa.

Untuk Kathryn Dennis , Luzanne berkata Thomas bercakap buruk tentang ibu kepada dua anaknya malah berkata lebih baik jika dia mati.

“Thomas bercakap di khalayak ramai mengatakan adalah lebih baik jika dia terlebih dos. Dia terus bercakap perkara ngeri tentang Kathryn dan ibunya yang saya rasa menggigil,” dedahnya.

Thomas masih belum menjawab dakwaan Luzanne terhadapnya.

Satu lagi foto Luzanne Otte dan Thomas Ravnenel

Luzanne Otte dan Patricia Altschul

Luzanne Otte dengan Patricia Altschul, yang dia sifatkan sebagai 'ibu kedua' kepadanya

Kredit Foto: Faye Sadou/MediaPunch/INSTARimages.com, Bravo, Fitsnews