Pesona Selatan bintang Kathryn Dennis mendapat sokongan daripada sumber yang tidak mungkin dalam perjuangan undang-undangnya terhadapnya Thomas Ravenel .

Bekas teman wanita Thomas melangkah ke hadapan, mengatakan bahawa dia mengalami beberapa saat yang tidak selesa dengan Thomas dan mahu menyokong Kathryn dalam pergaduhan undang-undangnya terhadapnya. hak penjagaan anak .

Nama dia ialah Luzanne Otte dan dia berkata dia bertarikh Thomas pada 2017 selepas dia memutuskan hubungan dengan Kathryn. Dia telah memfailkan afidavit di mahkamah di mana dia berkongsi maklumat yang boleh membantu Kathryn.

Letupan melaporkan bahawa Luzanne mendakwa Thomas sentiasa bercakap tentang Kathryn menggunakan dadah, dan dia mendakwa bahawa Thomas pernah berkata bahawa dia 'akan lebih baik jika dia terlebih dos.' Kesakitan tidak berhenti di situ, kerana Luzanne mendakwa bahawa Thomas juga mendoakan kematian ibu Kathryn, yang menghidap kanser payudara.

“Setiap hari saya berada di Charleston, Thomas akan minum alkohol pada waktu malam. Dia mempunyai preskripsi untuk Adderall, Cialis dan ubat penenang di bilik mandinya,' dakwa Luzanne dalam afidavitnya. “Setiap malam, Thomas akan menjadi lemah dan moodnya akan cepat berubah menjadi agresif. Saya tidak tahu sama ada ia disebabkan oleh terlalu banyak minum atau sama ada dia mempunyai tindak balas yang melampau terhadap alkohol yang digabungkan dengan apa-apa ubat yang dia ambil.'Tetapi ia bukan semua tentang Kathryn, kerana Luzanne juga mendakwa bahawa Thomas menyoalnya. Dia menuduhnya melakukan hubungan seks dengan jirannya, yang membuatkan dia berasa seperti berada di zon senja.

Luzanne berpisah dengan Thomas, tetapi ia tidak mengambil masa yang lama untuk dia dan juga Ashley Jacobs untuk memulakan kononnya mengganggu dia. Ashley sudah terlibat dalam drama jagaan, kerana Kathryn telah meminta hakim untuk melarang Ashley daripada menyiarkan foto daripada dua anak Kathryn di media sosial.

Afidavit itu tidak menggariskan gangguan yang dilaporkan dilakukan oleh Ashley. Tetapi Luzanne menegaskan bahawa dia tidak mendapat apa-apa daripada menawarkan bantuan ini kepada Kathryn.

“Saya langsung tidak mendapat apa-apa faedah daripada memberikan afidavit ini. Jika corak berlaku, tindakan sedemikian akan memburukkan lagi gangguan sedia ada. Namun, memandangkan kenyataan buruk yang dibuat Thomas mengenai Kathryn Dennis dan Ibunya, saya rasa secara moral bertanggungjawab untuk berkongsi maklumat itu,” katanya.

Kathryn dan Thomas telah bergaduh di mahkamah dengan Thomas meminta nafkah anak daripada Kathryn, mendakwa dia membuat lebih enam angka setahun. Kathryn mahu hak penjagaan dua anaknya dengan Thomas selepas dia ditangkap dan tertuduh serangan seksual. Beliau dilaporkan dipecat daripadaPesona Selatanselepas dia ditangkap, tetapi dia akan melakukannya kemudian Sue Bravo , menuntut hakim menghentikan mereka daripada menyiarkan rakaman tidak disiarkan mengenai pertempuran hak penjagaannya.

Pesona Selatandisiarkan pada hari Rabu jam 8 malam EST di Bravo.

Foto Kredit: Bravo TV