Thomas Ravenel mungkin telah meninggalkan peranannya Pesona Selatan pada tahun 2018, tetapi dia pastinya tidak rugi untuk wang tunai.

Di tengah pertempuran hak penjagaannya yang berterusan dengan bekas teman wanita Kathryn Dennis , Thomas telah menyerahkan dokumen kewangan dengan harapan mendapat hak penjagaan penuh kedua-dua anaknya , berumur lima tahun anak perempuan Kensington dan anak lelaki Saint Julien yang berusia tiga tahun, berikutan dia didakwa gagal dalam ujian dadah pada bulan Jun.

Dalam dokumen mahkamah yang diperolehi oleh Letupan pada 10 Julai, Thomas mendedahkan rekod kewangannya untuk membuktikan dia mampu menjaga anak-anak selepas bekasnya dilaporkan positif ganja.

Menurut laporan itu, Thomas meminta Kathryn, yang menafikan sebarang penggunaan dadah haram, dihadkan kepada lawatan diawasi bersama anak-anak mereka. Seperti yang dijelaskan oleh outlet itu, Kathryn telah mencadangkan bahawa ujian dadah adalah tidak tepat dan menunjukkan bahawa ujian rambut baru-baru ini tidak menunjukkan tanda-tanda penggunaan dadah.

Dokumen kewangan Thomas mendedahkan bahawa bekas ahli politik itu mempunyai jumlah pendapatan bulanan kasar sebanyak $153,255, termasuk $2,500 daripada pekerjaannya dan tambahan $150,155 dalam pendapatan sewa dan keuntungan daripada perniagaannya. Thomas juga mendedahkan bahawa potongan bulanannya menambah sehingga $61,640, yang menyebabkan dia mempunyai baki $91,615.Bagi perbelanjaannya, Thomas membelanjakan $5,775 untuk sewa, $3,500 untuk makanan dan bekalan rumah, $2,080 untuk penjagaan harian, $1,800 untuk pakaian untuk dirinya dan anak-anaknya, dan $2,470 untuk insurans kesihatan. Dia juga membelanjakan $4,150 untuk perbelanjaan sampingan untuk anak-anaknya dan $7,500 untuk hiburan, termasuk polo dan mengambil perjalanan.

Menurut laporan itu, perbelanjaan bulanan Thomas berjumlah $49,895.66, dan dia membelanjakan tambahan $15,000 setiap bulan untuk gadai janji untuk tanah kosong.

Thomas juga mempunyai saham $1.2 juta.

Ladang Thomas seluas 60 ekar di Pulau Edisto, Carolina Selatan baru-baru ini disenaraikan dengan harga $3.95 juta .

Pesona Selatanmusim enam disiarkan pada hari Rabu pukul 8 malam. di TV Bravo.

Kredit Foto: Faye Sadou/MediaPunch/INSTARimages.com