Tinsley Mortimer akhirnya meluruskan rekod tentang bagaimana dia menyara diri dari segi kewangan dan melawan beberapa tuntutan yang dibuat olehnya Suri Rumah Sejati New York City bintang bersama.

Semasa rakaman baru-baru iniRHONY Selepas Tayangan, Tinsley dan ibunya menangani syak wasangka pelakon tentang cara dia menyokong dirinya. ibu Tinsley, Dale Mercer , turut menjawab dakwaan bahawa Tinsley 'memalsukan' putus cintanya on-lagi, off-again teman lelaki Scott Kluth .

Selepas mengaku menghabiskan banyak wang untuk pakaian, Tinsley berkata dia telah diberkati dengan 'wang keluarga,' yang dia akui 'senang' untuk dimiliki. Dia juga menyatakan bahawa dia tidak mempunyai jumlah tanggungjawab kewangan yang sama seperti beberapa bintang bersamanya.

“Saya tidak mempunyai anak yang saya bayar... Anda tahu, Sonja terpaksa membeli penerbangan dan barangan serta pakaian untuk anaknya. Juga, mereka mempunyai gadai janji dan rumah. Saya hanya seorang gadis bujang sendiri,” jelas Tinsley.

Semasa musim 11 daripadaRHONY, wanita pertunjukan mengesyaki bahawa Tinsley menerima wang daripada Scott selepas membuat 'perjanjian' yang sepatutnya dengannya selepas perpecahan mereka . Bagaimanapun, menurut Dale, wanita berkenaan mungkin mencadangkan perkara sedemikian kerana cemburu.“Saya rasa mereka tidak suka anda menerima hadiah ini. Mereka tidak menyukainya dan mereka tidak mahu anda berpacaran. Dan mereka mahu anda menamatkan perkara dengannya, 'kata Dale.

mengikut Dorinda Medley dan Sonja Morgan , adalah tidak masuk akal bahawa Tinsley akan dapat membelanjakan sejumlah besar untuk pakaian tanpa mendapat sokongan kewangan orang lain.

“Apakah yang perlu kita lakukan setiap hari untuk menyara diri kita? Kita perlu pergi ke perkara yang dipanggil pekerjaan dan mendapatkan perkara yang dipanggil gaji dan biasanya dengan gaji itu, anda tidak boleh membeli pakaian bernilai $3,000 dan $4,000 dan tinggal di hotel $15,000 sebulan. Maksud saya, kami bukan Cinderella,” kata Dorinda.

'Apa pun... Scott tidak membuatkan saya. Ini kerja gila!' Kata Tinsley sebagai jawapan.

Semasa bahagian lain daripada Selepas Tayangan , Tinsley berkata terdapat 'konspirasi' yang berpusing semasa pengeluaran pada musim 11 yang membuatkan ramai rakan bintangnya yakin dia dan Scott masih bersama .

'Dugaan saya, hati saya, dia akan diam tentang dia, dia tidak bercakap apa-apa yang buruk tentang dia, dia tidak memperlekehkan reputasi dia, dia merahsiakan hubungan mereka dan mengatakan mereka sudah putus kerana jika mereka' putus cinta, kami tidak akan bercakap tentang dia, dan sebagai balasan dia terus membuka kad kredit,” kata Dorinda.

Di sebalik spekulasi itu, ibu Tinsley menegaskan bahawa anak perempuannya tidak bercinta dengan Scott secara rahsia dan menambah bahawa dia baru-baru ini keluar bersama beberapa orang lelaki semasa perjalanan ke Palm Beach, Florida.

Suri Rumah Sebenar New York Citymusim 11 disiarkan pada hari Rabu pukul 9 malam. di TV Bravo.

Kredit Foto: JOHN NACION/startraksphoto.com