Malam ini menandakan beberapa yang pertama untuk TLC Tunang 90 Hari kerana ia membawa kepada kami perkahwinan yang dibatalkan pertama dalam sejarah persembahan ditambah dengan pendedahan bahawa pasangan telah berkahwin secara rahsia!

Penonton siri hit melihat Luis Mendez , 26, keluar dengan 'tunang' Molly Hopkins berikutan beberapa pergaduhan hebat tentang anak-anaknya, kekurangan kematangannya, dan sudah tentu jangan lupa ReligionGate .

Semua drama ini membawa kepada keputusan pasangan itu untuk membatalkan perkahwinan mereka dengan milik Luis saudara lelaki (mereka tinggal di New Jersey) datang menjemputnya. Selepas pemergian Luis, Molly, 42, terpaksa mengakui kepada penerbit rancangan itu bahawa Luis boleh tinggal secara sah di negara itu kerana kedua-duanya telah berkahwin secara rahsia! Pengakuan Molly sepadan dengan laporan awal kami bahawa mereka berkahwin pada 20 Julai selepas kami mendedahkan sijil nikah mereka .

Rangkaian TLC kini bertindak balas terhadap pendedahan yang mengejutkan itu dan menjelaskan lebih lanjut mengenai isu itu.

Pegawai itu twitter TLC page berkongsi bahawa 'Molly & Luis menandatangani lesen perkahwinan pada hari mereka tidak dijadualkan untuk membuat penggambaran jadi kru tidak tahu perkahwinan itu telah dirasmikan!'Mereka menambah bahawa 'Molly tidak mendedahkan kebenaran tentang perkahwinan itu sehingga dua hari selepas Luis pergi.'

Satu lagi berita menarik ialah abang-abang Luis sebenarnya sudah dalam perjalanan dari New Jersey untuk majlis perkahwinan pasangan itu, menjadikannya agak mudah untuk mereka menjemputnya sebaik sahaja dia memaklumkan perkahwinan itu dibatalkan.

“Abang-abang Luis memandu turun dari New Jersey untuk majlis perkahwinan. Mereka sudah berada di South Carolina sebelum mereka tahu perkahwinan itu telah dibatalkan,” tweeted TLC.

tweet tlc

Akhirnya, TLC juga menunjukkan fakta bahawa ini sebenarnya perkahwinan pertama yang dibatalkan dalam 5 musim rancangan itu. Dan kita semua tahu mengapa sekarang - ini kerana Luis tahu dia dapat tinggal di negara ini kerana status perkahwinan mereka yang sah! #WellPlayedLuis. #YouGotPlayedMolly.

TLC tweeted , “Ini adalah perkahwinan pertama yang dibatalkan dalam 5 musim #90DayFiance.”

tweet tlc 2

Persoalan di fikiran semua orang sekarang adakah Molly dan Luis kembali bersama? Jangan ragu untuk menyemak kami maklumat terkini pada pasangan itu ketika Luis berkongsi siaran tentang status hubungan mereka sejurus selepas episod malam ini disiarkan!

Kita juga harus mendapatkan jawapan esok kerana acara akhir dan istimewa pertemuan semula akan disiarkan pada malam Isnin di TLC pada 8/7c.

BERITAHU KAMI – FIKIR-FIKIR TERKINI? ADAKAH ANDA FIKIR MOLLY & LUIS AKAN KEMBALI BERSAMA?