Kredit: Thompson/Media Punch/INSTARimages

Tom Sandoval dan Ariana Madix nampaknya berada di luar dengan majoriti mereka Peraturan Vanderpump bintang bersama.

Ketika beberapa pelakon meraikan ketibaan yang akan datang daripada anak pertama mereka dengan parti mendedahkan jantina di Los Angeles, Sandoval dan Ariana nyata tidak hadir, dan selepas bergurau tentang perut bulatnya sendiri di Cerita Instagramnya, Ariana mengesahkan di Twitter bahawa dia dan teman lelakinya tidak dijemput.

'Hanya ingin tahu mengapa anda MIA dalam pesta dedah bayi?' seorang peminat bertanya pada hari Isnin, 28 September.

'Kami tidak pernah dan kami akan menjangka akan dijemput ke mana-mana perkara itu,' jawab Ariana.

Ariana Madix Sahkan Dia dan Tom Sandoval Tidak Dijemput ke Vanderpump Rules Dedah JantinaSebagaiPeraturan Pampeminat pasti pernah mendengar sekarang, Stassi Schroeder dan Clark yang kacak adalah mengharapkan bayi perempuan pada bulan Januari. Pada bulan April, kedua-duanya Lala Kent dan Randall Emmett , dan Brittany Cartwright dan Jax Taylor , akan menyambut anak pertama mereka, a bayi perempuan dan a bayi lelaki , masing-masing.

Di samping mengesahkan dia tidak termasuk dalam dedah jantina rakan seperjuangannya, Ariana nampaknya menyindir mereka secara berturut-turut. pengumuman .

'Tidak hamil hanya kembung dan kebuluran perhatian,' tulisnya dalam kapsyen foto 'baby bump' di Instagram Storiesnya beberapa hari lalu.

Ariana Madix Kongsi Foto

Ekoran daripada siarannya, Ariana berdepan reaksi balas kerana komennya yang dikatakan tidak jelas. Bagaimanapun, sebagai respons kepada kritikan itu, Ariana berkata dia hanya bergurau.

'Sesetengah daripada anda benar-benar tidak mempunyai jenaka dan menganggap segala-galanya adalah 'teduh' tetapi saya rasa saya mendapat perhatian yang saya sangat terdesak,' kongsinya dalam Kisah kedua.

'[By the way], ia adalah burrito kacang dan keju dan Del Taco ialah bapanya,' tambah Ariana.

Peraturan Vanderpump Ariana Madix Membalas Balasan Terhadap Gambar Kehamilan Palsu

ThePeraturan Vanderpumppelakon belum dengar lagi apabila mereka akan memulakan penggambaran mengenai potensi musim kesembilan mereka.