Tom Schwartz terbuka tentang sambungannya dia berkongsi dengan Rachel Leviss semasa menghadiri BravoCon pada Sabtu.

Selepas beberapa minggu khabar angin mengenai mereka sepatutnya romantik serta mereka perhubungan yang didakwa , yang Peraturan Vanderpump ahli pelakon tidak mempunyai apa-apa selain perkara yang baik untuk dikatakan tentang pelakonnya, mengakui bahawa dia seronok mengenalinya dalam bulan sejak berpisah daripada bekas isteri Katie Maloney .

'Kami mempunyai, seperti, sambungan,' katanya DAN! Berita pada 15 Oktober. “Ya, saya dan Raquel semakin rapat. Saya amat menghargainya. Saya telah mengenalinya, dan saya dapat melihat semua aspek keperibadiannya yang berbeza yang saya tidak tahu wujudnya...Saya tidak menyedari betapa kelakarnya Raquel—dan cerdik.'

Pada penghujung bulan Ogos, ketika mereka menghadiri perkahwinan Mexico Scheana Shay dan Brock Davies , Tom dan Raquel dilaporkan mencetuskan 'ketegangan' antara Tom dan Katie seperti yang mereka laporkan “dibuat” dan “lebih lagi”. Tetapi semasa mereka telah dilihat kelihatan 'selesa' dalam beberapa minggu kebelakangan ini, Tom berkata dia lebih menumpukan padanya dan Tom Sandoval 's perniagaan daripada dating.

'Pada ketika ini dalam hidup saya, dating kelihatan seperti abstraksi kepada saya,' jelas Tom. 'Saya tidak memikirkan tentang temu janji, saya menerima menjadi bujang, memberi tumpuan kepada kerjaya saya, dan perniagaan kami.'Tom menyuarakan sentimen yang sama semasa wawancara lain, mengatakan bahawa walaupun dia gembira dapat membuka fikirannya kepada Raquel, dia tidak melihat masa depan di antara mereka.

'Saya tidak fikir begitu,' katanya kepada Muka surat Enam . “Saya sangat mengaguminya, dan kami rapat, kami berkawan, kami lelaki… Ia adalah satu keseronokan mutlak untuk mengenalinya pada tahap yang lebih mendalam. Saya telah berbual dengan orang ramai [tentang bagaimana] saya tidak pernah menjalinkan hubungan dengan Raquel sebelum ini, tetapi sekarang saya melihat kedalaman watak dan betapa lucunya dia.”

Walaupun Tom dan Raquel tidak akan menjadi serius dalam masa terdekat, Tom mengesahkan mereka berkongsi 'saat iklim' - tetapi dia tidak akan mendedahkan butiran.

'Saya hanya akan mengatakan bahawa saya mempunyai penghargaan yang besar untuknya, dan ia hebat,' dia mengusik.

Juga di BravoCon pada hujung minggu, kerana Tom mengakui bahawa dia adalah 'karung yang menyedihkan' selepas berpisah dengan Katie semasa menghadiri panel, Raquel berkata dia mendapati Tom sebagai 'comel.'

'Kami mempunyai hubungan mesra dan mesra yang ringan dan menyeronokkan,' kata Raquel kepada Page Six. 'Dia seorang lelaki yang sangat manis, jelas, dan mudah diajak bercakap. Ia sangat bagus untuk mempunyai seorang kawan di sudut saya.'

Peraturan Vanderpumpmusim 10 dijangka mula disiarkan di Bravo akhir tahun ini atau awal tahun depan.