Tristan Thompson telah mendapati dirinya masuk lagi satu lagi skandal menipu .

Mengikuti a bilangan dakwaan menentang pemain Boston Celtics, sebahagian daripadanya datang beberapa hari sahaja sebelum ini Khloe Kardashian memberi kelahiran anak perempuan mereka Benar, model Instagram Sydney Chase telah tampil dengan hubungan sulit yang didakwanya berlaku pada bulan Januari.

'Ia adalah peek-a-boo d-ck tetapi sayang, ia bagus,' Sydney berkata padaTiada Jumperpodcast apabila ditanya tentang 'zakar yang belum dipotong' Tristan.

https://www.instagram.com/p/CMztj3RLKz7/

Menurut Sydney, dia bertanya kepada Tristan, yang berdamai dengan Mengikuti Kardashians bintang musim panas lalu, jika dia masih bujang dan dia mendakwa dia bujang.'Dia memberitahu saya dia tidak menjalin hubungan lagi jadi saya berkata, 'Baiklah.' Ini bulan Januari,' jelasnya. “Kami melepak, semuanya sejuk. Kami baik-baik saja. Dan saya betul-betul berkata, ‘Adakah anda bujang?’ Kami bercakap. Kami melepak beberapa kali.”

Kemudian, selepas 'ia berlaku,' Sydney mengetahui Tristan tidak bujang dan segera menamatkan hubungan mereka.

'Ia berlaku, dan kemudian saya mendapati dia tidak bujang, dan saya memotongnya,' jelasnya.

https://www.instagram.com/p/CLQMUykLIHg/

Walaupun Sydney sejak itu telah meminta maaf kerana mendedahkan maklumat peribadi tentang Tristan, dia juga berkongsi butiran tambahan tentang masa yang dia habiskan bersama Tristan di TikTok, mendakwa mereka berhubung dari November 2020 hingga awal bulan ini.

“Kami memang mempunyai hubungan lampau. Kami pertama kali bertemu pada 11 November dan ketika itulah segalanya bermula. Dan kemudian kali terakhir kami berhubung, selain apabila dia menghantar mesej kepada saya selepas mengetahui tentang temu bual itu, ia adalah sehari selepas majlis hari jadi anak perempuannya, yang dia baru pulang dari Boston, 'dia dikongsi .

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Khloé Kardashian (@khloekardashian)

Sebagai peminatKUWTKakan ingat, Tristan didakwa menipu Khloe dengan Lani Blair, juga model Instagram, pada 2018. Setahun kemudian, dia diikat kepada Kylie Jenner 's sekarang-bekas kawan baik , Jordan Woods .

Berikutan skandal dengan Jordyn, Khloe pada mulanya menyasarkannya untuk pertemuan yang sepatutnya dia alami dengan Tristan. Kemudian, selepas menghadapi banyak tindak balas untuk kononnya melepaskan Tristan dengan mudah , dia berkongsi beberapa siri tweet.

“Jordyn tidak boleh dipersalahkan atas perpecahan keluarga saya. Ini adalah kesalahan Tristan,' tulis Khloe dalam salah satu jawatannya, kemudian mengakui dia 'mengatakan perkara yang tidak sepatutnya saya lakukan' semasa drama itu dimainkan.

'Ini adalah minggu yang mengerikan & saya tahu semua orang sudah muak mendengar semua itu (seperti saya),' sambung Khloe. “Saya seorang rollercoaster emosi & telah mengatakan perkara yang saya tidak sepatutnya. Sejujurnya, Tristan menipu saya & memalukan saya, bukanlah sesuatu yang mengejutkan seperti kali pertama.”

Walaupun kesukaran yang dihadapinya akibat perselingkuhan Tristan yang nampaknya berterusan, Khloe memutuskan untuk memberinya peluang sekali lagi pada musim panas lalu selepas mereka menghabiskan beberapa bulan dikuarantin bersama anak perempuan mereka.

Khloe dan Tristan dipercayai sedang mempertimbangkan untuk menyambut anak kedua ke dalam keluarga mereka, melalui pengganti, sebelum skandal terbarunya.