KEMASKINI: Tuntutan ini terhadap Lisa dan Ken telah dibuang kerja sejurus selepas ia difailkan kerana penyelamatan anjing yang membawa tuntutan mahkamah telah ditutup oleh Peguam Negara. Cerita asal ada di bawah.


Ramai penonton Suri Rumah Sebenar Beverly Hills tertanya-tanya siapa yang menyaman Lisa Vanderpump selepas menonton episod terbaru rancangan tersebut.

Sebabnya? Pada rancangan itu, Tambah Dada membangkitkan tuntutan mahkamah yang difailkan terhadap bintang realiti popular Bravo dan suaminya Ken Todd , dan kami dapat mendedahkan kepada anda perkara yang berkaitan dengan tuntutan mahkamah itu.

Lihat Lisa, 56, dan Ken disaman pada bulan Ogos 2017 oleh organisasi penyelamat anjing.

Spot Rescuemembuat dakwaan tidak terbukti bahawa Ken menyerang pengarah wanita syarikat itu selepas mereka enggan menyediakan anjing untuk acara yang dianjurkan olehYayasan Anjing Vanderpumpamal jariah.Menurut tuntutan mahkamah, Ken didakwa sangat marah apabila syarikat itu enggan menyediakan anjing untuk acara mereka dengan alasan ia bertentangan dengan polisi syarikat mereka. Mereka mendakwa Ken kemudian secara fizikal menyerang eksekutif wanita itu apabila dia melemparkannya ke dinding dan menjerit, 'Adakah anda tahu siapa saya? Saya akan hancurkan hidup awak!”

Eksekutif nampaknya menyerah kepada tuntutan Ken dan akhirnya menyediakan anjing untuk acara itu. Bagaimanapun terdapat satu lagi salah faham apabila tiba masanya untuk membahagikan $64,000 yang dikumpul semasa acara itu. Spot Rescue mendakwa Ken enggan membayar mereka apa yang dijanjikan dan menawarkan bayaran sebahagian... hanya jika mereka berjanji untuk tidak menyamannya atas dakwaan serangan itu.

BRANDI GLANVILLE DAKWA LISA VANDERPUMP BERBOHONG DENGAN SUMPAH!

Lisa bagaimanapun menafikan sekeras-kerasnya dakwaan yang menyatakan ketika itu: 'Ia adalah acara yang indah dengan rakan-rakan yang menderma kepada badan amal,' sambil menambah bahawa mereka tidak pernah berjanji untuk membahagikan hasil daripada acara amal itu.

Tuntutan itu masih belum selesai buat masa ini. Dakwaan itu agak mengejutkan kerana Ken berusia 71 tahun dan telah menjalani pembedahan pinggul dalam beberapa tahun kebelakangan ini.

Kredit Foto: Foto oleh: Jesse Grant/Bravo

BERITAHU KAMI – ADAKAH ANDA TERKEJUT DENGAN SAMAN INI TERHADAP LISA DAN KEN?