KEMASKINIDokumen mahkamah mendedahkan bahawa Ryan pastinya lebih daripada sekadar vendor kerana dia adalah orang yang benar-benar memfailkan tanda dagangan untuk Beverly Beach pada tahun 2017. Cerita asal ada di bawah.


Dorit Kemsley sedang melawan selepas seorang lelaki bernama Ryan Horne menyaman syarikatnya, Beverly Beach oleh Dorit.

Beberapa bulan selepas Ryan memfailkan tuntutan mahkamah terhadap Suri Rumah Sebenar Beverly Hills ahli pelakon, dan suaminya Paul PK Kemsley , mencadangkan dia sepatutnya diberi peratusan syarikat selepas menyediakan jenama dengan bahan terlebih dahulu, Dorit mendakwa dia pemilik tunggal koleksi pakaian renang itu.

Dalam saman balas yang difailkan minggu lalu, melalui TMZ , syarikat Dorit mendakwa mereka tidak pernah membuat perjanjian dengan Ryan berhubung pemilikan syarikat itu. Sebaliknya, mereka mengatakan dia adalah vendor untuk jenama mereka yang gagal memberikan mereka barangan dan perkhidmatan yang mereka bersetuju.

Menurut Beverly Beach, ketidakupayaan Ryan untuk meneruskan perjanjian mereka yang didakwa menyebabkan mereka mencecah ratusan ribu dolar dalam potensi jualan.Syarikat Dorit menuntut ganti rugi dan meminta hakim membuat kesimpulan Ryan tidak mempunyai kepentingan dalam Beverly Beach.

Berikutan pemfailan tuntutan mahkamah Ryan, sumber bercakap Muka surat Enam , mendakwa Ryan 'adalah pengeluar yang mengecewakan semua orang dengan janji palsu dan tidak mempunyai kapasiti untuk melakukan apa yang dia katakan akan dilakukannya.'

'Dia telah memeras ugut keluarga Kemsley dengan ancaman publisiti dan tuntutan mahkamah rekaan yang kini berada di alam fantasi,' sambung orang dalam. “Dia tidak mendahulukan wang dan tidak melabur dalam perniagaan itu. Tingkah lakunya terhadap Dorit dan pasukannya tidak boleh diterima dan tindakannya telah menyebabkan banyak kerosakan kepada perniagaan. Sebarang tuntutan mahkamah akan dipertahankan dan dibalas dengan bersungguh-sungguh.”

Pada bulan Ogos, semasa lawatan pelakon ke Bahamas, Dorit telah berhadapan dengan seorang wanita bernama Jasmine yang menuduhnya berhutang $300,000 kepada Ryan.

“Awak Dorit, ya? Mengapa anda tidak membayar balik Ryan wang yang anda berhutang kepadanya? Jasmine melepaskan tembakan ke arah Dorit. “Kenapa awak tak buat macam tu? Anda ada wang untuk datang ke Nassau, bukan? Mengapa anda tidak membayar balik ratusan ribu ringgit yang anda berhutang? Semua wang yang anda berhutang! Berapakah jumlahnya... $300,000 yang anda berhutang? Kenapa awak tidak pulangkan wang itu kepada saya?”

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Facereality16 (@facereality16)

Suri Rumah Sebenar Beverly Hillsmusim sembilan akan disiarkan pada akhir tahun ini di Bravo TV.

Kredit Foto: Eugene Powers/Shutterstock.com