Kredit: WENN/Alamy

The Suri Rumah Sebenar Potomac tawas Monique Samuels dan suaminya Chris Samuels sedang memanggilnya berhenti.

Menurut laporan baharu yang mengejutkan, pihak Cinta & Perkahwinan: DC bintang dan bekas pemain NFL telah berpisah selepas 10 tahun perkahwinan, dan tiga anak bersama.

ORANG baru sahaja menyiarkan berita sebentar tadi dengan menyatakan bahawa beberapa sumber telah mengesahkan pasangan itu telah berpisah. Buat masa ini, kedua-dua Monique, 39, dan Chris, 45, nampaknya masih membisu mengenai perpisahan mereka.

Kali terakhir Monique menyiarkan Chris di laman Instagramnya adalah pada 18 September ketika pasangan itu keluar bersama anak-anak mereka.Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Monique Samuels (@mrsmoniquesamuels)

Berita ini agak mengejutkan seperti beberapa bulan yang lalu, Monique, yang berhenti daripadaRHOP kembali pada tahun 2020, berikutan a pergaduhan fizikal dengan costar Candiace Dillard-Basset , dan juga kerana apa yang dia rasa layanan yang tidak adil oleh produksi, kelihatan memuji TV realiti kerana menyelamatkan perkahwinannya.

'Orang selalu mengatakan bahawa TV realiti meruntuhkan perkahwinan anda. Apa yang orang tidak sedar ialah Real Housewives of Potomac sebenarnya dalam beberapa cara telah menyelamatkan perkahwinan saya,” Monique memberitahu Hiburan Malam inikembali pada bulan Julai. 'Chris dan saya, sebelum kami memulakan penggambaran rancangan itu, kami berada di tempat yang sangat sukar.'

'Kami telah kehilangan semua janji temu dalam perkahwinan kami,' sambung Monique. “Sebaik sahaja kami memulakan penggambaran TV realiti, ia sebenarnya membantu kami kerana ia memaksa kami untuk berkencan. Jadi kami dapat keluar, hanya menghidupkan semula keintiman itu dan teruja antara satu sama lain. Jadi saya tidak akan berbohong, musim keduaRHOPmenyelamatkan perkahwinan saya. Dan pada penghujung hari, kadang-kadang anda masih perlu kembali ke saat-saat itu.”

Monique menceritakan beberapa isu dalam perkahwinannyaLAMDC, dan semasa dia berada diRHOP, dia dan Chris mengharunginya khabar angin yang kejam daripada beberapa ahli pelakon menuntut Monique pernah menjalinkan hubungan dengan jurulatih peribadi, khabar angin yang dinafikan sekeras-kerasnya oleh Monique dan Chris.

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Monique Samuels (@mrsmoniquesamuels)

Keluarga Samuel berkongsi tiga anak termasuk anak lelaki Christopher, 9, dan Chase, 3, serta anak perempuan Milani, 7.

Cinta dan Perkahwinan: DCdilaporkan telah diperbaharui untuk musim kedua, dan Monique dijangka akan muncul pada musim baru juga.

RHOPTontonan Langsung – Ini juga merupakan urutan tontonan langsung untuk episod baharu malam iniSuri Rumah Sebenar Potomac musim ketujuh , jadi sila komen dan sembang di bawah semasa episod baharu disiarkan pada 8/7c di Bravo.

KEMASKINI : Monique nampaknya menafikan dakwaan perpecahan itu ketika dia mempamerkan cincinnya dalam video yang dikongsi ke laman Instagramnya pada 16 Oktober.

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Monique Samuels (@mrsmoniquesamuels)