Stassi Schroeder memberikan kemas kini yang mengejutkan dan mengejutkan tentang hubungannya dengan ibunya semasa temu bual baru-baru ini.

Pada musim ini Peraturan Vanderpump , ibu Stassi, Dayna Schroeder, membuat penampilan dan memberitahu anak perempuannya , di hadapan teman lelakinya Clark yang kacak , untuk tidak menjadi dirinya sendiri kerana itu akan menghalaunya.

Apabila diminta memberikan maklumat terkini tentang hubungan mereka diPeraturan Vanderpump Selepas Tayangan,Stassi tidak segan untuk mendedahkan kebenaran apabila dia berkongsi bahawa dia tidak lagi bercakap dengan ibunya,Dayna.

'Baiklah, saya tidak bercakap dengan ibu saya sekarang, oleh itu, mereka tidak bercakap sekarang,' dia dijelaskan semasaSelepas Tayanganapabila ditanya sama ada Dayna dan Beau serasi.

'Mereka memang akur - seperti yang kita semua lakukan sehingga kita tidak. Sekarang, hanya Beau yang menghormati kehendak saya,” tambahnya.

Beau sendiri sebelum ini telah mendedahkan perkara itu adegan janggal , mendedahkan bahawa kamera hanya menangkap separuh daripada kekecewaan dan kemarahan yang dilalui Stassi bersama ibunya musim ini. Malah Dayna sendiri menjelaskan mengapa dia tiba-tiba mempunyai kehancuran semasa episod itu , membuatkan anak perempuannya berasa sangat tidak selesa semasa makan malam bersama ahli pelakon.

Beau turut sertaPeraturan Vanderpumpselepas dia mula berkencan dengan Stassi , tetapi konfrontasi dengan ibunya tidak membimbangkannya. Malah, semasa perlawanan akhir, dia mendedahkan bahawa dia merancang untuk melamar Stassi pada satu ketika.

Bagi yangPeraturan Vanderpumpkawan-kawan, mereka percaya bahawa ibu Stassi mungkin hanya tinggal di dunia lain.

'Ibu Stassi menonton Suri Rumah dan rancangan lain dan hanya menganggap bahawa ini adalah cara orang ramai bertindak seusianya ... atau sesuatu,' Tom Sandoval ditambah dengan Tom Schwartz meneka bahawa dia mungkin hanya minum terlalu banyak semasa perbualannya dengan Stassi dan Beau tentang mengubah siapa dia untuk kekal dalam hubungan.

Peraturan Vanderpumpkembali pada hari Isnin jam 9 malam EST di Bravo dengan bahagian kedua khas pertemuan semula.

KEMASKINI : Stassi didedahkan semasa bahagian tiga Peraturan Vanderpumpperjumpaan semula bahawa dia telah berdamai dengan ibunya.

Kredit Foto: Kathy Hutchins/Shutterstock.com, Bravo