Ariana Madix disambungkan dengan Lala Kent dan kini, ramai peminat dalam talian mempersoalkan Peraturan Vanderpump bintang tentang seksualitinya.

Pada episod malam iniPeraturan Vanderpump, peminat akan menonton sebagai teman lelaki Ariana, Tom secara mengejutkan memberitahu rakan pelakon lelakinya bahawa Ariana bergaul dengan Lala. Tom mendedahkan perkara itu berlaku selepas Lala membuat hantaran ke arah Ariana di tempat duduk belakang sebuah kereta selepas malam mabuk berat. Tidak lama selepas itu, Ariana yang tidak terlalu berpuas hati akan dilihat bertindak balas terhadap keputusan Tom untuk berkongsi rahsianya dengan dunia.

Sementara itu, selepas bertahun-tahun mengumumkan dia tidak mahu berkahwin atau mempunyai anak, bintang realiti itu kini berdepan kritikan dalam talian daripada orang ramai yang mengesyaki punca sebenar dia sebelum ini mengatakan dia tidak mahu melakukan hubungan seks dengan teman lelaki. Tom Sandoval adalah kerana dia tidak suka lelaki.

'Nah, sudah jelas [Ariana] adalah seorang lesbian atau paling baik bi. Dia memilih seorang lelaki yang mungkin pergi ke arah lain, tidak bercakap seks satu atau dua musim lalu, dan sokongan tambahannya terhadap komuniti LGBT,' tulis seorang, sambil menambah, 'Tidak pasti mengapa dia menyembunyikannya...'

“Sokongan ‘tambahan’ saya? Maksud awak sebagai manusia?” Tanya Ariana sebagai jawapan. “Saya juga membincangkan trauma yang tidak dapat diselesaikan. Pada masa manakah saya tidak berusaha secara aktif untuk menyembuhkan kerana saya mahu menjadi intim dengan teman lelaki saya? Tidak kira apa seksualiti saya atau tidak, anda nampaknya benar-benar terlepas perkara itu.'https://twitter.com/ariana2525/status/1088589809797361666

Peminat lain mencadangkan Ariana menggunakan Tom sebagai penutup sehingga dia keluar.

'Ariana Saya telah menonton episod penyembuhan dan saya mendapat apa yang anda katakan tetapi kepada kebanyakan orang ramai yang menonton hakikat bahawa anda tidak mahu hubungan seks, tiada perkahwinan, tiada anak, dan lain-lain nampaknya anda hanya menggunakan Tom sebagai kawan baik sehingga anda keluar,' orang itu menulis.

Sebagai tindak balas kepada peminat kedua, Ariana memanggil dakwaan itu 'tidak masuk akal' dan menunjukkan bahawa dia telah bersama lelaki dan wanita lama sebelum dia dan Tom mula berkencan. Dia juga mengesahkan kepada peminat bahawa dia berharap menghabiskan sisa hidupnya bersama Tom .

“Itu mengarut. Saya pernah bersama lelaki dan saya pernah bersama wanita. Lama sebelum saya mengenali Tom. Tiada satu pun yang telah atau akan mengubah hakikat bahawa saya mahu menghabiskan sisa hidup saya dengan lelaki ini,” jelas Ariana. 'Saya tidak menjalani hidup saya untuk menggembirakan 'menonton orang ramai', jadi jika mereka tidak memahaminya, silap mereka.'

Vanderpump Peraturan Ariana Madix Nafi Menjadi Lesbian

Dalam temu bual bulan lepas, Lala juga bercakap tentang dirinya hubungan dengan Ariana (yang tidak dia namakan pada masa itu), mendedahkan itu bukan kali pertama dia bersama wanita lain.

'Saya pernah menjalinkan dua hubungan dengan anak ayam dan saya biasanya tidak mahu minum dan ia bukan perkara yang paling saya gemari, tetapi saya telah melakukannya,' kata Lala kepada E!Hanya Sip. 'Saya tidak fikir saya akan melakukannya lagi. Saya suka Randall dan bahagian hidup saya itu tetapi ya, Lala seronok pada masa itu.”

Peraturan Vanderpumpmusim ketujuh disiarkan pada hari Isnin jam 9 malam. di TV Bravo.

Kredit Foto: Kathy Hutchins/Shutterstock.com, Startraksphoto