Ariana Madix sedang mengingatkan Jax Taylor daripada komen yang dibuatnya beberapa musim lalu selepas kematian bapanya.

Dalam tinjauan ringkas pada episod malam Isnin Peraturan Vanderpump perjumpaan semula, Ariana ditanya tentang detik yang dia beritahu Lala Kent untuk 'menguatkan f**k up' selepas itu kematian bapanya sendiri . Sebagai tindak balas, Ariana bercerita tentang layanan yang diterima daripada rakan-rakannya selepas kematian ayahnya.

'Apabila saya berkata demikian, saya fikir saya bercakap lebih kepada pengalaman saya dengan kumpulan ini dan bagaimana orang lain mengendalikan apabila saya melalui perkara yang sama,' jelasnya. 'Saya tidak mendapat sebarang saguhati daripada sesiapa pun.'

'Maksud saya, saya secara aktif mengejek dan memanggil nama oleh orang dalam kumpulan ini kerana saya sedih,' Ariana menyambung. “Jax betul-betul berkata, ‘Ariana tidak boleh bermain kad ayah.’ Kata-kata itu keluar dari mulutnya. Pada masa itu, tiada siapa yang benar-benar mencela.”

Selepas mendengar apa yang Ariana katakan, Jax mengangguk pada Disember 2017 kematian bapanya , Ronald Cauchi , dan mencadangkan 'karma' telah mengejarnya selepas komen jahatnya terhadap Ariana.'Saya minta maaf kerana berkata demikian,' kata Jax kepada Ariana. “Jelas sekali, saya akan melalui perkara yang sama. Jadi, karma mendapat saya.”

Ariana juga ditanya tentang pendapatnya tentang tingkah laku Lala terhadap orang lain pada musim ini, dan dia menyatakan bahawa Lala sepatutnya mengambil sedikit masa daripada gig pengacaraannya di Restoran SUR dan membenarkan dirinya memproses pemergian ayahnya .

“Ia benar-benar sukar bagi saya kerana saya rasa Lala yang saya tahu bukanlah Lala yang saya lihat. Dan mengetahui apa yang dia alami dan betapa sukarnya masa itu, sukar untuk menjadi seperti, 'Dengar, anda mengendalikan ini dengan teruk,'' kata Ariana.

'Ya, ia adalah persekitaran kerja profesional tetapi ia juga persekitaran kerja yang sangat tidak menentu pada masa-masa dan saya fikir mungkin pada masa itu, ia bukanlah yang terbaik untuk Lala bekerja di SUR,' tambahnya.

Peraturan Vanderpumpmusim ketujuh disiarkan pada hari Isnin jam 9 malam. di Bravo TV.

Kredit Foto: Milla Cochran/startraksphoto.com, Paul Archuleta/Getty Images