Ariana Madix baru-baru ini muncul padaSemuanya Ikonik, di mana dia membincangkan beberapa topik hangat yang berkaitan dengan Peraturan Vanderpump .

Sambil berbual dengan tuan rumah Danny Pellegrino , Ariana membuka tentang mengapa dia baru-baru ini berehat daripada menonton musim ketujuh sebelum bercakap tentang isunya dengan Lisa Vanderpump dan menawarkan beberapa butiran kewangan tentang Tom Sandoval Gaji daripada TomTom dan penampilannya pada Tonton Apa Yang Berlaku Secara Langsung .

'Saya tidak menontonnya selama beberapa minggu. Saya agak perasan bahawa saya berasa lebih baik tentang hidup saya apabila saya tidak menontonnya,” jelas Ariana di laman web Semuanya Ikonik podcast. 'Saya tidak tahu sama ada ia hanya kesan psikologi untuk menghidupkan semula perkara yang telah anda lakukan atau ia melihat perkara itu kembali dan menjadi seperti, 'Ia benar-benar tidak berasa seperti itu apabila ia berlaku.' Dan mendapat putaran baru yang aneh ini. Anda tahu, kita semua melihat sesuatu melalui lensa yang berbeza dan kemudian ada juga lensa kamera.”

Menurut Ariana, dia berasa yakin masuk ke dalam rakaman reunion baru-baru ini tetapi agak bimbang tentang kemungkinan konfrontasi dengan Lisa.

“Ia menggerunkan kerana saya tidak bersetuju dengan Lisa musim ini mengenai layanan Tom dan perkara tertentu. Bukan saya sahaja, tetapi nampaknya saya yang bercakap mengenainya,” jelasnya, sambil menambah bahawa masalahnya dengan Lisa berpunca daripada Lisa hanya mahukan 'jabat tangan' dan bukannya kontrak perniagaan yang mengikat secara sah mengenai TomTom. perkongsian perniagaan.Seperti yang peminat akan ingat, Tom dan pasangannya, Tom Schwartz , bersetuju dengan perjanjian perkongsian 10% dengan Lisa sebelum pembukaan TomTom yang digambarkan sebagai 'perjanjian tidak mengikat.' Tidak menghairankan, bahagian 'tidak mengikat' 'menakutkan' Ariana.

“Ia kelihatan pelik. Saya akan menganggap [Lisa] mempunyai kontrak sebenar yang peguam telah pergi untuk Caesars boleh menggunakan namanya sebagai nama bar [ Taman Koktel Vanderpump di Las Vegas] dan di bawah kontrak itu, saya pasti dia mempunyai tanggungjawab tertentu yang dibentangkan dengan jelas supaya dia dilindungi dan mereka dilindungi,” katanya. 'Ia adalah prosedur perniagaan biasa jadi saya tidak faham.'

'Jika ia tidak mengikat, maka ia tidak penting. Tetapi jika ada sesuatu yang tersenarai pada helaian tidak mengikat itu yang mereka tidak lakukan, saya rasa ia masih akan ditahan terhadap mereka, 'sambung Ariana.

Turut membimbangkan ialah hakikat bahawa Tom sebenarnya tidak membuat apa-apa wang dari restoran itu, walaupun ini nampaknya menjadi kebiasaan semasa tahun pertama perniagaan untuk kebanyakan restoran dan bar. Ariana turut berkongsi bahawa Tom kini kembali menjadi bartender di SUR selepas penonton melihat Lisa 'api' dia pada episod terbaruPeraturan Vanderpump.

'Tidak,' Ariana mengesahkan apabila ditanya sama ada Tom telah dibayar. 'Orang ramai seperti, 'Mengapa anda bartender di SUR jika anda memiliki TomTom,' dan saya seperti, 'Kerana dia benar-benar pergi ke bar dan dia membuat petua dan dia suka melakukannya.''

Juga semasa temu bual, Ariana ditanya sama ada dia dibayar apabila dia munculTonton Apa Yang Berlaku Secara Langsung.

“Ya,” jawabnya. 'Saya selalu rasa, adakah saya tidak sepatutnya memberitahu orang perkara? Saya fikir, ‘Apa salahnya bercakap tentang perkara?’ Dengar, saya tidak bergelut dengan wang.”

Peraturan Vanderpumpmusim ketujuh disiarkan pada hari Isnin jam 9 malam. di TV Bravo.

Kredit Gambar: Instarimages