Ariana Madix mungkin telah berhubung dengan Lala Kent tetapi itu tidak bermakna dia curang teman lelaki dia , Tom Sandoval , menurutnya.

Dalam satu siri tweet baru, the Peraturan Vanderpump star membuka kepada peminat dan pengikutnya tentang sebabnya perjumpaannya dengan pelakon bersamanya bukanlah pengkhianatan dalam apa jua bentuk.

Selepas seorang peminat tweet kepada Ariana dan menunjukkan bahawa Tom hadir semasa perhubungan itu sebelum bertanyakan pendapatnya mengenai dakwaan menipu yang berpusing, Ariana berkongsi butiran baharu tentang pertemuannya dengan Lala dan respons Tom terhadapnya.

'Saya berada di halaman yang sama dengan awak. Saya juga secara fizikal menyentuhnya dan cuba melibatkannya. Apabila itu jelas tidak akan berlaku, ia berhenti,” jelasnya. 'Tiada apa-apa yang teduh mengenainya. Orang sentiasa mahu memasukkan orang lain ke dalam kotak kecil mereka sendiri.”

https://twitter.com/ariana2525/status/1090114844362104833?s=21“Maksud saya serius, [anda] sama sekali tidak boleh memanggil penipuan itu jika dia ada di sana, saya ingin tahu [mengapa] dia tidak mengambil bahagian, terutamanya jika dia tidak tahu bahawa [anda] tidak melakukannya. [berbuat] seks,” tulis peminat lain.

Seperti yang mungkin diingati oleh peminat, Tom menceritakan tentang musim kering yang dia dan Ariana alami semasa musim sebelumnyaPeraturan Vanderpump. Bagaimanapun, menurut Ariana, masa itu dalam hidup mereka adalah singkat dan apabila ia berkaitan dengan Lala, dia pasti mahu Tom menjadi sebahagian daripadanya.

“Dia tidak berkata begitu. Dia berkata bahawa untuk tempoh yang singkat apabila kami mengalami musim kering, menyebabkan saya benar-benar jujur ​​dengan diri sendiri dan apa yang menghalang saya: trauma yang tidak dapat diselesaikan. Dia tidak mengambil bahagian kerana Lala tidak mahu itu jadi kami membawanya pulang,” jelasnya. 'Saya mahu dia terlibat.'

https://twitter.com/ariana2525/status/1090401273193492480

Selain hubungannya dengan Lala, Ariana juga menjadi topik hangat dalam rancangan itu kerana pemikirannya tentang perkahwinan dan anak. Seperti yang dilihat oleh penonton, Ariana telah dilihat mengesahkan bahawa dia tidak mahu berkahwin atau mempunyai anak dengan Tom beberapa kali sejak beberapa musim lalu.

'Gadis, saya FED UP,' kata Ariana selepas episod terbaru rancangan itu , yang memaparkan dia berbual dengannya Brittany Cartwright tentang isu-isu tersebut.

https://twitter.com/ariana2525/status/1090101166875136000

Dalam tweet kedua, Ariana bercakap kepada peminat yang menyatakan bahawa jika dia dan Tom tidak bercakap tentang isu tersebut, penerbit tidak akan dapat menyiarkan rakaman perbualan itu.

'Sama ada anda dan/atau Tom terus bercakap mengenainya atau rancangan itu adalah satu penipuan dan mereka memberi anda kata-kata,' tweet peminat itu. 'Bagaimanapun anda mempunyai pilihan untuk berhenti dibesarkan.'

'Saya tidak mempunyai pilihan,' jawab Ariana. “Saya telah bergaduh dengan penerbit beberapa kali dalam isu ini. Kami tidak mempunyai talian. Kali pertama saya ditanya tentang perkahwinan dan bayi adalah musim 3.”

https://twitter.com/ariana2525/status/1090419070720065536

Peraturan Vanderpumpmusim ketujuh disiarkan pada hari Isnin jam 9 malam. di TV Bravo.

Kredit Foto: Kathy Hutchins/Shutterstock.com