Billie Lee sedang melawan balik Stassi Schroeder selepas Stassi menghentam kelakuannya yang 'mengarut'. semasa temu bual pada Rancangan Jenny McCarthy awal minggu ini.

Semasa mempromosikan buku baharunya, Asas Tahap Seterusnya , yang Peraturan Vanderpump star menyasarkan Billie kerana gagal menjadi 'baik dan mesra' kepadanya dan rakan pelakonnya dan menuduhnya cuba memulakan pergaduhan . Sebagai tindak balas, Billie berkata Stassi ialah 'gadis yang mempunyai keistimewaan paling putih' yang pernah dia temui.

'Perkara yang dia cuba perjuangkan adalah tidak masuk akal,' Stassi berkata pada 16 April. ''Saya betul-betul, saya seperti, 'Anda tidak pergi ke sini!' - itulah yang dirasakan.'

“Jika dia benar-benar baik dan baik serta mesra dengan kami, saya fikir dia akan [sesuai], tetapi hanya mengharapkan untuk dijemput untuk setiap perkara kecil yang kami lakukan, apabila kami tidak mengenali anda, dan pasti sesuai apabila anda bukan, berlakon macam kita dah berkawan bertahun-tahun? Saya seperti anda baru sahaja bertemu dengan kami, jadi, tidak, anda tidak akan datang ke malam wain empat gadis kecil saya. Saya seperti tidak mengenali awak.” dia menyambung.

Stassi seterusnya berkata bahawa dia tidak berasa sedih untuk 'orang baharu'.Peraturan Vanderpump. Sebaliknya, dia berharap mereka 'akan pergi sahaja.''Mereka masuk dan mereka fikir mereka akan menjadi bintang, dan ia, seperti, 'Anda tidak tahu apa yang akan datang untuk anda,'' tambahnya.

Sebagai tindak balas kepada komen Stassi, Billie berkongsi beberapa siaran di Instagram di mana dia menyelar rakan bintangnya yang 'beristimewa' dan menuduhnya membuat 'komen jahil tentang orang kulit hitam.'

'Jadi sensitiviti jantina adalah tidak masuk akal?' Billie bertanya. 'Wah, saya benar-benar berhadapan dengan seorang gadis jahat yang bergurau tentang betapa seronoknya menjadi seorang gadis jahat. Saya minta maaf saya sebenarnya bekerja di SUR adakah awak Stassi?”

Peraturan Pam Billie Lee Membidas Stassi Schroeder Sebagai Gadis Kejam

Dalam catatan kedua beliau, Billie berkata dia berurusan dengan 'gadis kejam yang mempunyai keistimewaan paling putih yang pernah saya temui.'

'Apabila saya mula-mula bermula di SUR, saya telah diberi amaran oleh beberapa rakan rapat yang sebenarnya bekerja di SUR untuk berhati-hati dengan Stassi,' dedah Billie. “Dia membuat komen jahil tentang orang kulit hitam dan dia datang dari persepsi istimewa kulit putih. Apabila saya berdepan dengannya tentang dakwaan ini, dia serta-merta menjadi mangsa menangis dengan kuat sebatannya tercabut. Sekarang di sini saya berurusan dengan apa yang mereka semua amaran kepada saya. Berjuang untuk kepelbagaian dan kemasukan di tempat kerja bukanlah sesuatu yang tidak masuk akal!”

'Malu pada awak,' tambahnya.

Peraturan Vanderpump Billie Lee Mengatakan Stassi Schroeder Adalah Gadis Putih Cis Istimewa Mean

Billie juga membalas komen Stassi di Twitter.

'Saya tidak pernah bergaduh dengan awak [Stassi] dan saya pastinya tidak pernah cuba untuk menjadi bff dengan awak,' tulisnya. 'Saya tidak ingat kehilangan malam wain hanya empat? Jadi untuk memanggil saya bermakna adalah satu lagi tuduhan gila. Semuanya daripada seseorang yang saya hampir tidak pernah bergaul.”

Dalam tweet keduanya, Billie menyelar Stassi kerana melemparkannya ke bawah bas dalam usaha mendapatkan publisiti untuk buku baharunya.

“Oh tunggu! Adakah seseorang menjual buku?” dia bertanya. “Melemparkan pemula di bawah bas supaya anda menjadi tajuk berita. @stassi Anda tidak akan menggunakan cerita saya untuk menjual buku asas a** anda.”

Peraturan Vanderpumpmusim ketujuh disiarkan pada hari Isnin jam 9 malam. di Bravo TV.

Kredit Foto: Startraksphotos, Joe Seer / Shutterstock.com