Ia rasmi! Peraturan Vanderpump bintang Jax Taylor dan Brittany Cartwright bertunang untuk berkahwin.

Mengikuti khabar angin berbulan-bulan merujuk perkaraPeraturan Pampasangan rancangan berpotensi untuk mengikat tali pertunangan , Brittany mengambil halaman Instagramnya dan mendedahkan bahawa dia dan Jax memulakan musim ketujuh rancangan mereka dengan cadangan di Malibu, California.

“Omg omg!!!!!!!! Kami BERTUNANG! Cara terbaik untuk memulakan musim panas dan musim ke-7 kami!!” Brittany mengumumkan kepada peminat dan pengikutnya. “Saya sangat gembira, sangat jatuh cinta, dan sangat teruja untuk bab seterusnya dalam hidup kita! Saya tidak sabar untuk anda semua melihat bagaimana dia melamar! Saya adalah gadis yang paling gembira sekarang. Cinta boleh memenangi #PumpRules.”’

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Brittany Cartwright Cauchi ???? (@brittany)Jax turut berkongsi foto pertunangan mereka di laman Instagramnya.

“Dia cakap ya!!! Saya tidak sabar untuk anda semua melihat bagaimana ini berlaku musim depan!!!” dia mengusik. “Saya berkahwin dengan wanita idaman saya dan saya tidak boleh lebih bahagia!! Pastikan anda menonton musim 7 untuk melihat bagaimana perkara ini berlaku. Rakan/saudara saya yang luar biasa @kcdlovecampaign mengetuknya keluar dari taman dengan cincin ini. Saya memberitahunya beberapa butiran tetapi saya mempercayainya dan seperti yang anda lihat dia berjaya mengatasinya. Apabila saya membuat keputusan untuk melakukan ini, dia adalah satu-satunya yang saya mahu mereka bentuk cincin Brittany dan inilah sebabnya.. Kyle yang sempurna benar-benar sempurna. Terima kasih juga kepada pemilik Margaret @Neptunesnet kerana membenarkan saya menjayakan hari istimewa ini di salah satu tempat makan kegemaran kami di Malibu.”

Berikutan pengumuman pasangan itu, beberapa rakan Bravolebrities mereka mengambil berat tentang berita menarik itu, termasuk Pesona Selatan bintang Craig Conover dan Shep Rose .

“Ring’s bad**. Barang cantik. Selamat bekerja @MrJaxTaylor Tahniah kepada kamu berdua,” kata Craig.

“Sial! Haha. Tahniah anda 2! Tidak sabar untuk meraikan secara peribadi,” tambah Shep.

Walaupun Jax dan Brittany melalui beberapa detik yang mencabar pada tahun 2017, termasuk urusannya dengan Faith Stowers dan kematian bapanya, pasangan itu bersatu semula pada penghujung tahun lalu dan telah menjadi kuat sejak itu .

Beberapa bulan selepas pertemuan semula mereka, Brittany menjelaskan mengapa dia mengambil Jax kembali selepas urusan itu .

Di Twitter, Jax telah menjelaskan dengan jelas kepada peminat dan pengikutnya bahawa dia berdedikasi untuk menjadi pasangan yang hebat kepada tunangnya sekarang.

“Saya tidak sempurna dan saya tidak akan pernah sempurna tetapi saya bekerja keras untuk diri saya sendiri. Saya kemudian menyedari bahawa @BNCartwright adalah malaikat saya dan dia membuatkan saya mahu menjadi lelaki yang lebih baik.”

Mengenai bila dan di mana Jax dan Brittany akan berkahwin, dia membuka tentang perkahwinan impian mereka di Kentucky semasa temu bual dengan Cara hidup pada November tahun lepas.

'Terdapat sebuah istana di Kentucky yang saya selalu ingin berkahwin,' dedah Brittany. 'Ia benar-benar cantik, dan saya hanya mahukan perkahwinan dongeng yang lengkap itu.'

'Saya mahukan perkahwinan musim sejuk,' tambahnya, 'dengan salji di atas tanah dan mawar merah di mana-mana.'

Pereka cincin,Reka Bentuk Kyle Chan, turut menyiarkan video dekat cincin pertunangan Brittany!

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh kylechandesign (@kylechandesign)

Peraturan Vanderpumpmusim ketujuh akan ditayangkan pada akhir tahun ini di Bravo.

Cincin Pertunangan Brittany Cartwright

Brittany menunjukkan cincin pertunangannya dengan tunang baharu Jax!

Kredit Foto: Milla Cochran/startraksphoto.com