Ia selamat untuk mengatakan musim akan datang daripada Peraturan Vanderpump akan menjadi satu yang agak dramatik sebagai perselisihan antara beberapa pelakon masih diteruskan beberapa bulan selepas penggambaran tamat.

James Kennedy dan Billie Lee baru-baru ini menggunakan Twitter untuk memanggil Kristen Doute , selepas dia menyelar teman wanita James Rachel Leviss semasa temu bual baru-baru ini.

Drama itu bermula selepas Kristen memanggil Raquel 'bodoh' dan merujuk James sebagai 'sampah' semasa bercakap dengan Daily Mail Australia.

'Saya suka mengalahkan lelaki jahat itu dan saya tidak akan berhenti, jadi maaf James Kennedy!' berkata Kristen. 'Dia adalah sasaran saya dan saya akan terus menjadikan dia sasaran saya sehingga semuanya baik-baik saja di dunia... Sehingga gadis-gadis tidak lagi digelar nama gemuk dan buruk.'

'Sama seperti dia melayan manusia secara umum, saya hanya fikir dia adalah sampah,' sambungnya.Kristen juga mempunyai beberapa kata pilihan untuk Raquel, yang dilemparkannya terus bersama James walaupun beberapa daripadanya perangai buruk masa lalu .

'Saya tidak tahu sama ada dia bodoh seperti yang saya fikirkan, atau jika dia tidak peduli bahawa James adalah manusia curang yang sangat berbohong yang mengatakan perkara yang mengerikan kepada wanita,' kongsi Kristen. 'Atau jika dia benar-benar fikir dia begitu hebat dan mempercayainya, keseluruhan dinamik mereka adalah sangat ganjil kepada saya.'

Selepas penerbitan wawancara Kristen, James tidak mengambil masa yang lama meletupkan bekas kekasihnya di Twitter.

'Gadis ini masih suka berbual tentang saya dan membuat pembohongan - dia benar-benar mempunyai skru longgar di kepala saya berasa teruk lol,' tweet James.

Billie turut menimpali, kerana dia melabel Kristen sebagai 'taksub' dan menggelarnya hipokrit kerana menghentam Raquel sambil pada masa yang sama mengkritik James kerana kejam terhadap orang lain.

Billie tweet kepada James, 'Ya dan dia memanggil anda untuk panggilan nama tetapi kemudian memanggil Raquel bodoh! Macam perempuan! Kenapa dia sangat taksub dengan awak. ??‍.”

Dalam temu bualnya, Kristen juga menambah bahawa dia berharap penontonPeraturan Vanderpumpakhirnya akan menghidupkan James selepas musim ini.

'Dia seorang yang jahat, jahat,' jelas Kristen. 'Ada masanya di mana kebodohan dan egonya boleh menghiburkan [dalam rancangan itu], tetapi saya rasa dan saya sangat berharap semua orang mengubah fikiran mereka musim ini.'

'James menggali sedalam-dalamnya sehingga dia mahu menyakiti orang, dan itu satu lagi kejahatan,' tambahnya. 'Saya hanya berdoa dan saya berharap penonton mengubah fikiran mereka tentang dia musim ini.'

The musim baruPeraturan Vanderpump tayangan perdana 3 Dis di Bravo pada 9/8c.

Kredit Foto: Milla Cochran/startraksphoto.com, Eugene Powers/Shutterstock.com, Featureflash Photo Agency/Shutterstock.com