Kredit: F. Sadou/AdMedia/ZUMA Wire/Alamy

Jax Taylor dan Brittany Cartwright berada di atas bulan selepas mengetahui Brittany mengandung anak pertama mereka.

Selepas mengesahkan berita bayi mereka di Instagram dengan beberapa siri gambar baby bump dan kekili sonogram, the Peraturan Vanderpump pasangan itu memberitahu tentang kehamilan itu sambil mengesahkan bahawa Brittany berusia 11 minggu dan akan tiba pada April 2021.

'Saya sangat teruja untuk menjadi seorang bapa, ayah saya adalah wira saya,' kata Jax ORANG pada 21 September. 'Ayah saya sentiasa ada untuk saya dalam segala hal, jadi saya hanya akan mengikuti buku panduannya, berdoa dan mudah-mudahan, insya-Allah, semuanya akan menjadi seperti yang berlaku untuk saya.'

“Saya tidak sabar untuk semua majlis sekolah, sukan, tarian. Apa sahaja yang mereka mahu lakukan, saya mahu menjadi sebahagian daripadanya. Saya tidak sabar untuk hanya mengajar mereka perkara. Saya tidak sabar untuk melihat mereka berkembang menjadi siapa mereka akan menjadi dan melihat apa yang mereka akan minati,” tambahnya.

Menurut Brittany, dia dan Jax adalah cuba hamil anak pertama mereka selama kira-kira lima bulan sebelum dia hamil.“Saya menangis, saya ketawa, kami sangat gembira!! Kami tidak sabar untuk mengembangkan keluarga kami, 'jelasnya.

Walaupun Brittany 'sudah sangat jatuh cinta' dengan bayinya yang belum lahir, dia telah menghadapi mual di pagi hari sepanjang detik-detik awal kehamilannya.

'Saya mendapat banyak mual pagi dan berasa agak letih tetapi secara keseluruhan, saya berasa hebat,' katanya.

Sebagai peminatPeraturan PamMaklumlah, Brittany ialah pelakon ketiga yang mengesahkan kehamilan dalam beberapa bulan kebelakangan ini. Pertama, pada bulan Jun, Stassi Schroeder mengumumkan dia dan tunang Clark yang kacak sedang mengharapkan anak pertama mereka , seorang bayi perempuan, pada Januari tahun depan. Kemudian, awal bulan ini, Lala Kent didedahkan dia pun mengandung dan mengharapkan anak pertamanya, iaitu juga seorang gadis , dengan tunang Randall Emmett .

Bagi jantina bayi Jax dan Brittany, mereka akan belajar jika mereka mempunyai seorang perempuan atau lelaki semasa 'pendedahan jantina kecil' Ahad ini.

“Penantian membunuh saya!!” Brittany berkata. “Saya tidak sabar untuk mula membeli-belah dan menyediakan tapak semaian. Lelaki atau perempuan, kami sangat teruja!! Kami mempunyai nama untuk seorang perempuan tetapi tidak pasti tentang nama lelaki lagi!”

Bersama keluarganya di Kentucky, Brittany berkata memilikinyaPeraturan Pamcastmates hamil pada masa yang sama telah menjadi hadiah sebenar sebelum menyatakan bahawa dia dan Lala akan berpisah hanya beberapa hari.

'Mereka tahu sejak hari saya mengambil ujian kehamilan saya dan kami semua sangat teruja untuk tarikh bermain dan bayi kami mempunyai besties terbina dalam!' Brittany berseru. “Saya dan Lala hanya berpisah lapan hari. Kami semua sangat gembira untuk satu sama lain dan kami tidak sabar menunggu bab seterusnya dalam hidup kami!”