Oh budak kerana nampaknya ada lebih banyak drama dalam perjalanan untuk Peraturan Vanderpump pasangan Jax Taylor dan Brittany Cartwright .

Seperti kebanyakanPeraturan Pampeminat sedar sekarang, Jax akhirnya mengaku kepada Brittany bahawa dia menipu dia dengan bekas pelayan SUR Faith Stowers , tetapi tanpa diketahui oleh Brittany, pengkhianatan Jax jauh lebih buruk daripada yang dia sedari.

Menurut laporan baru, selain penipuan itu, terdapat juga rakaman pita audio rahsia yang pasti akan menimbulkan lebih banyak kekecohan dalam pasangan itu. hubungan yang tegang.

'Terdapat pita audio yang akan membuktikan Jax jauh lebih teruk daripada yang Brittany sedar,' kata sumber Cara hidup majalah.

Sumber itu mendedahkan bahawa Faith secara rahsia merakam perbualan dengan Jax, 38, bahawa dia telah bermain untuk beberapa kaliPeraturan Vanderpumpahli pelakon.'Faith merakam Jax berkata, 'Saya tidak tertarik secara seksual kepada Brittany lagi dan saya tidak boleh melihat diri saya mengahwininya,'' orang dalam mendedahkan. 'Apabila Brittany mendengar pita audio, dia tidak mempunyai pilihan selain menghentikannya. Dia akan patah hati dan terhina.'

Yikes. Ini bukanlah sesuatu yang mengejutkan kerana Jax telah menerima beberapa tindak balas pada masa lalu kerana menunjukkan peningkatan berat badan Brittany. Dia bagaimanapun mendakwa ketika itu bahawa dia hanya cuba menggalakkannya untuk sihat. Belum ada maklumat sama ada rakaman rahsia ini akan masuk ke episod rancangan akan datang atau tidak.

BERITAHU KAMI – ADAKAH ANDA FIKIR BRITTANY AKHIRNYA AKAN MELEMBUNGKAN JAX SELEPAS INI?