Pada episod terbaru daripada Peraturan Vanderpump , Jax Taylor mengejutkan penonton apabila dia benar-benar mengaku menipu pada teman wanitanya Brittany Cartwright dengan Faith Stowers . Mengejutkan kerana apabila Jax telah menipu pada masa lalu, ia biasanya mengambil masa sepanjang musim untuk mengakuinya!

Kebanyakan peminat rancangan itu sedar sekarang bahawa pasangan itu kembali bersama berikutan skandal curang tetapi semuanya baik-baik saja di antara keduanya, anda tahu, memandangkan keseluruhan drama yang ditayangkan di televisyen nasional mungkin membuka semula luka lama. Jika siaran Brittany di media sosial adalah sebarang penunjuk, dia jauh dari mengatasinya.

Jax, 38, bagaimanapun merasakan semuanya baik-baik saja berikutan perselingkuhannya, malah menulis tweet bahawa hubungannya dengan Brittany pada masa ini adalah yang 'terbaik' pernah berlaku. Ya, dia benar-benar pergi ke sana.

Jax tweeted , “Dan saya lebih menyayanginya setiap hari ini dirakam lama dahulu. hubungan kami adalah yang terbaik yang pernah ada sekarang… banyak yang berlaku musim ini jadi nantikan.”

tweet jaxJadi adakah Brittany merasakan perkara yang sama? Adakah dia merasakan bahawa hubungannya dengan Jax adalah yang 'terbaik' yang pernah berlaku selepas dia menipunya dengan rakan dalam rancangan tv yang disiarkan secara nasional? Tidak menghairankan, jawapan itu tidak.

Pertama Brittany, 28, membawa kepadanya Instagram untuk menyiarkan tentang peristiwa baru-baru ini, memanggilnya sebagai tempoh 'sukar'. Dia menulis, “7 bulan telah berlalu.. Memang sukar tetapi saya cuba untuk bergerak ke hadapan bukan ke belakang. Tuhan merahmati.'

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Brittany Cartwright Cauchi ???? (@brittany)

Lebih menarik lagi ialah Brittany suka di Twitter termasuk baru-baru ini seperti minggu ini yang merujuk kepada Jax sebagai 'teman lelaki sial.'

Brittany menyukai tweet yang menyatakan '#PumpRules kita semua mempunyai teman lelaki yang tidak boleh berhenti! Potong @BNCartwright sedikit kendur, kadangkala hati anda mengambil alih otak anda. #berada di sana.'

Tangkapan skrin itu ada di bawah -

brittany suka

Mungkin Jax tidak sepatutnya berasa begitu yakin bahawa semuanya baik dalam hubungan mereka berdasarkan aktiviti media sosial Brittany, sebagai tambahan kepada laporan yang menyatakan penerbit rancangan itu mungkin telah menekan mereka untuk kembali bersama.

Kredit Foto: Instagram

BERITAHU KAMI – ADAKAH ANDA FIKIR BRITTANY AKAN PERNAH MEMBUANG JAX?