Jax Taylor dan Brittany Cartwright sedang sibuk kerana mereka kekal di bawah perintah 'tempat perlindungan di rumah' di rumah mereka Rumah $1.9 juta di Los Angeles' Valley Village.

Semasa temu bual baru, the Peraturan Vanderpump Pasangan itu bercakap tentang masa yang mereka habiskan bersama sejak diarahkan untuk tinggal di rumah kerana perkara yang berterusan krisis kesihatan . Mereka mendedahkan bagaimana mereka mengekalkan perkara yang pedas, dan mereka juga menyajikannya rancangan masa depan untuk anak-anak .

“Percayalah, dia buat saya gila sepanjang masa tetapi kami bekerja bersama, tinggal bersama, melepak bersama. Kami agak biasa bersama-sama, 'kata Brittany DAN! Berita pada 24 Mac.

Sejak beberapa hari lalu, Jax dan Brittany telah menghabiskan masa mereka bersenam di gim di rumah baharu mereka, yang dahulunya merupakan bilik tidur anak masa depan mereka dan kini dipenuhi dengan satu set basikal Peloton dan banyak beban percuma. Mereka juga telah menonton banyak rancangan televisyen, termasukPejabatdanKawan-kawan.Selain itu, mereka telah bermain permainan seperti Yahtzee dan Skip-Bo.

Mengenai bagaimana mereka berharap pasangan lain akan mengekalkan percikan dalam hubungan mereka, Brittany mencadangkan memasak, mandi dan berseronok dengan krim putar manakala Jax mengesyorkan ganja.“Saya rasa memasak bersama boleh menyeronokkan. Mandi bersama,” kongsi Brittany. 'Jika anda mempunyai stok penuh, dapatkan krim putar.'

'Hisap sedikit rumpai bersama-sama,' tambah Jax.

Brittany dan Jax seterusnya berkata mereka menantikannya memulakan keluarga selepas 'tahun yang sangat baik.'

'Kami mahu mempunyai keluarga tidak lama lagi jadi kami hanya cuba bersedia untuk semua itu. Kami benar-benar bertuah, 'jelas Brittany.

'Ia adalah tahun yang sangat baik,' Jax bersetuju. 'Anda tahu tahun pertama biasanya yang paling sukar dan jika ini akan menjadi yang paling sukar maka hei, saya okay dengan itu.'

Kredit Foto: Aaron Poole/E! Hiburan