Jax Taylor dari Vanderpump Rules Membidas Raquel Leviss dan James Kennedy

Jax Taylor menyasarkan James Kennedy teman wanita, Rachel Leviss di Twitter selepas model itu diumumkan dengan A.D.D. (Attention Deficit Disorder) diagnosis.

Selepas Jax, 39, berkata hanya ada 'beberapa guli' berguling-guling dalam otak Raquel mengikuti episod hari Ahad daripada Peraturan Vanderpump , dia menjawab kepada peminat yang mengkritiknya kerana membidas seseorang yang mengalami 'ketidakupayaan pembelajaran dan ADD.'

“Orang paling bijak di dunia mempunyai A.D.D. dan dia didiagnosis sendiri, jadi sekarang saya rasa dia bodoh berbanding sebelum ini. Awak ikut saya hati manis. Ingat itu,' katanya kepada pengguna Twitter, dengan beberapa kesilapan menaip, termasuk salah ejaan 'kemudian,' yang sepatutnya 'daripada.'

Jax Taylor menyelar Raquel Leviss sebagai bodoh

Sepanjang beberapa episod lepasPeraturan Vanderpumpmusim ketujuh, James, 26, telah dihadapi khabar angin tentang kemungkinan perselingkuhan tetapi sepanjang laporan itu, Raquel, 24, telah menyatakan dengan jelas bahawa dia tidak yakin teman lelakinya pernah curang pada dia.Walaupun Jax juga pernah menghadapi khabar angin menipu , banyak yang ternyata benar, dia memberitahu peminat terdapat satu perbezaan utama antara dirinya dan James.

“Cuma perbezaannya ialah saya membenci diri sendiri kerana apa yang saya lakukan dan mahu berterus terang dan membetulkan apa yang saya lakukan, dia tidak mengaku selepas beberapa gadis tampil ke hadapan. Dan masih diteruskan dengan lelaki dan perempuan. Perbezaan yang besar. Itu sahaja yang saya akan katakan tentang itu,' tulis Jax di Twitter.

Jax Taylor menerangkan perbezaan antara dia dan James Kennedy

Jax juga berkongsi tweet ketiga, di mana dia mengesahkan bahawa dia dan yang lainPeraturan Vanderpumppelakon enggan membuat penggambaran dengan Raquel.

'Kecuali tidak seorang pun berkawan atau mahu bergambar dengannya, dan dia tidak dibayar,' jelasnya kepada seorang wanita yang mencadangkan Raquel hanya tinggal bersama James untuk kekal relevan.

“Jadi apa gunanya. Tolong beritahu saya. Anda kelihatan bodoh kerana tiada wang dan tiada kawan?? Ya, dia seorang yang bijak. Daftarkan saya,” tambahnya.

Peraturan Vanderpumpmusim tujuh disiarkan pada hari Isnin jam 9 malam. di TV Bravo.

BERITAHU KAMI – ADAKAH JAX LEBIH TERUK DARI JAMES ATAU SEBALIKNYA?