Kredit: Charles Sykes/Bravo

Katie Maloney melemparkan beberapa naungan utama pada Rachel Leviss di Instagram pada hari Jumaat.

Selepas meluahkan kegusaran dia atas Raquel dan Tom Schwartz 's banyak komen di BravoCon kira-kira godaan mereka antara satu sama lain, yang datang selepas minggu khabar angin perhubungan , yang Peraturan Vanderpump star pergi ke bahagian komen siaran Instagram halaman peminat, yang menampilkan Raquel memakai hoodie TomTom (dia memakai barang itu ke pesta peminat di New York City).

“Dia seorang gadis peminat. Bermula sebagai peminat rancangan itu dan kini peminat [Toms],” tulis Katie dalam mesejnya, melalui tangkapan skrin yang dikongsi olehKomen oleh Bravopada Instagram .

Peraturan Vanderpump Katie Maloney Memanggil Raquel Seorang Gadis Peminat Di Tengah-tengah Khabar angin Tom Schwartz Hookup

SebagaiPeraturan Pampeminat pasti pernah mendengar, khabar angin mula berkisar tentang potensi percintaan antara Raquel dan Tom , WHO berpisah dengan Katie pada bulan Mac, sepanjang musim panas. Pada masa itu, beberapa orang dalam mencadangkan perkara yang ada mendapat fizikal antara castmates di Scheana Shay dan Brock Davies ' perkahwinan .Beberapa minggu kemudian, Peter Madrigal , yang keluar sedang temu janji dengan Raquel awal tahun ini selepas dia berpisah pada November 2021 James Kennedy , mengesahkan laporan tersebut .

'Saya tidak tahu [siapa yang menghasutnya] kerana saya pergi tidur,' Peter berkongsi dengan Us Weekly. 'Semua orang seperti, 'Ia adalah pada malam pertama di Cabo…' [Tetapi] saya tidur.'

'Saya tidak terkejut [dengannya] kerana, pada ketika itu, saya hanya seperti, 'Kami semua bujang dan siapa yang peduli?'' tambahnya.

Raquel juga membalas dakwaan Katie dengan hanya menyatakan: 'Saya akui... saya peminat Tom's.'

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Comments By Bravo (@commentsbybravo)

Sementara Raquel yang didakwa bergaul dengan Tom telah menyebabkan cukup kacau antaraPeraturan Pampelakon, orang dalam berkongsi dengan Kami Mingguan pada bulan September bahawa dia tidak menyesal apabila tiba masa yang dia habiskan bersama Tom, terutamanya dari segi Katie, yang dilaporkan telah berpindah dari perkahwinannya bersama pelakon berusia 25 tahun Satchel Clendenin .

“[Raquel] dan Katie tidak rapat. Jika begitu, dia tidak akan berhubung dengan Tom. Dia tidak menyesal,” kata sumber itu. 'Katie adalah orang yang membuat keputusan untuk menceraikan Tom. Apa sahaja yang dia lakukan dengan gadis lain bukan urusan dia, kawan-kawan percaya.”

Peraturan Vanderpumpmusim 10 dijangka ditayangkan di Bravo pada lewat tahun ini atau awal 2023.